Karapürçekte Alt Yapı Yenilendi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan altyapı çalışmaları tamamlandı.

Karapürçekte Alt Yapı Yenilendi
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 17:47
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan altyapı çalışmaları tamamlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçekte yapılan altyapı ve asfalt yatırımlarını yerinde inceledi. İnceleme sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, halkın mutluluğu için çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini söyledi. Karapürçekte dev bir altyapı çalışması gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Toçoğlu, İlçemizin altyapı eksikliğini gidermek için 33 milyonluk proje ile içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının imalatına başlamıştık. Hamdolsun kısa süre içerisinde büyük mesafe kat ettik. İçmesuyu hatlarımızı ve 3 bin metreküp hacme sahip depoyu tamamlayarak yepyeni hatları devreye aldık. Kanalizasyon imalatlarımızın sonuna gelmek üzereyiz. Atıksu altyapısının tamamlanmasıyla Karapürçekin atıksularını Akyazı Atıksu Arıtma Tesisine ulaştırmış olacağız. Yine ilçemizin önemli ana arterlerinde yağmursuyu altyapısı da inşa ettik dedi.

Başkan Toçoğlu yapılan bu çalışmaların vatandaşlara katkıda bulunacağını belirterek, “Uzun zamandır çok ciddi çalışmalar yürüttüğümüz Karapürçek ve Küçücek bölgemizde işin sonuna geldik. Büyükşehir Belediyesi olarak içmesuyu, yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarını tamamen yeniledik. Bununla beraber doğalgaz da güzel ilçemize gelmiş oldu. Karapürçekte artık doğalgaz kullanılmaya başlandı. Küçücekte de ay sonuna kadar kullanılmaya başlanacak. Bütün bu çalışmalardan sonra artık üstyapı için Karapürçek Belediye Başkanımız Orhan Yıldırımla beraber çalışmalara başlattık. Ana caddelerimizi bitirdik. Şimdi ise ara sokaklarda da çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Milletimizin ve vatandaşımızın rahat etmesi için çalışmalarımızı hızla tamamlayacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

Toçoğlu yapılan çalışmaların Sakaryayı bir adım daha öne çıkaracağının altını çizerek, “Karapürçekte 71 bin ton yaklaşık 8 milyon 500 bin TL değerinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdik. İlçemize hem kanalizasyon suyu hem yağmur suyu hem içme suyu ve bununla beraber doğalgazı da getirilmiş oldu. Bölgelerimizde uzun yıllar altyapı sıkıntısı yaşanmayacak. Hem doğalgazımız hem de yeni yaptığımız altyapı çalışmalarımız Karapürçek ve Küçücekte yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun. İnşallah kalan kısımlarda da hem alt yapı hem de doğalgaz çalışmaları devam edecek” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık