Karaoğlu Ve Kösenin Eşlerinden Molaevi Ve Asmeke Tam Not

Antalya Valisi Münir Karaloğlunun eşi Sevim Karaloğlu ve AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Kösenin eşi Ünzile Köse, Ebru Türelin ev sahipliğinde Falez Molaevi ve ASMEK Modaevini ziyaret etti.

Karaoğlu Ve Kösenin Eşlerinden Molaevi Ve Asmeke Tam Not
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 12:47
Antalya Valisi Münir Karaloğlunun eşi Sevim Karaloğlu ve AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Kösenin eşi Ünzile Köse, Ebru Türelin ev sahipliğinde Falez Molaevi ve ASMEK Modaevini ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türelin eşi Ebru Türel, fikir anneliğini yaptığı, Türkiyeye model olan sosyal projeler ASMEK ve Molaevini Vali Münir Karaloğlunun eşi Sevim Karaloğlu ve AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Kösenin eşi Ünzile Köseye tanıttı. İlk olarak Falez Mola Evini ziyaret eden Karaloğlu ve Köse, incelemelerde bulundu.

Aileler nefes alıyor
Konuklarına Türkiyede ilk olan Özel Gereksinimli Çocuklar İçin Okul Öncesi Anasınıfı ve Eğitime Destek Odaları “Mola Evleri”ni anlatan Ebru Türel, özel bireylerin sosyal becerilerini geliştirebileceği alanlar olarak öne çıkan projenin özel gereksinimli çocuk sahibi olan ailelere de büyük kolaylık sağladığını söyledi. Türel, “Engelli Mola Evleri ailelerin sosyal ve kültürel yaşama entegre olabilmeleri, çocuklarıyla ilgilenirken yapamadıkları günlük işlerini de yapabilmelerine imkân tanıyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak yürüttüğümüz proje ile aileler çocuklarını güvenle Mola Evlerine bırakıyor. Onlar biraz nefes alırken, biz de çocuklarına en güzel şekilde bakıyoruz” dedi.

Sevim Karaloğlundan övgü dolu sözler
Büyükşehir Belediyesinin sosyal projelerde ki başarısını her fırsatta takdir ettiğini söyleyen Sevim Karaloğlu, Bursada kaldıkları dönemde benzer bir projeyi hayata geçirmeyi düşündüklerini ifade ederek, “Ve görüyorum ki siz bunu başarmışsınız. Bunu düşünüp hayata geçirdiğiniz için sizi yürekten tebrik ediyorum. Mola evleri özellikle engelli aileleri için gerçekten büyük bir ihtiyaç. Ailelerin günlük işlerini yapabilmeleri, kendilerine zaman ayırabilmeleri ve özellikle çocuklarını güvenle emanet edebilmeleri açısından Mola Evleri çok önemli. Bir annelik duyarlığıyla bu projeyi Antalyaya kazandırdığınız için sizi bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.

Kıyafetler artık ASMEKten
Ebru Türel, Sevim Karaloğlu ve Ünzile Köse ile birlikte daha sonra Türkiyenin en büyük yaygın eğitim kurumlarından olan ASMEKin Uncalıdaki Moda Evini ziyaret etti. Kendi kıyafetlerinin çoğunu ASMEK kursiyerlerinin tasarımlarından seçtiğini söyleyen Ebru Türel, “Öğrencilerimiz usta öğreticilerle birlikte hem model çıkarıyor, hem de sergide gösterime girecek kıyafetler tasarlıyorlar” dedi.
Sevim Karaloğlu ve Ünzile Köse, kursiyerlerin elinden çıkan tasarımlarına hayran kaldıklarını belirterek, kıyafetlerini ASMEK Modaevine yaptırma kararı aldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık