Karaman Belediyesinde Bayram İçin Tüm Hazırlıklar Tamamlandı

Karaman Belediyesi vatandaşları rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için tüm hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.

Karaman Belediyesinde Bayram İçin Tüm Hazırlıklar Tamamlandı
  • 18 Ağustos 2018, Cumartesi 13:05
Karaman Belediyesi vatandaşları rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için tüm hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.
Kurban Bayramında belediyecilik hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların olası şikayetlerine cevap verebilmek için Karaman Belediyesinin bazı birimleri bayramda da mesai yapacak. Zabıta, İtfaiye, Park-Bahçe, Temizlik İşleri, Veteriner ve Ulaşım Hizmetleri müdürlükleri bayram süresince hizmet verecek. Zabıta Müdürlüğü, Kurban Bayramı nedeniyle merkez ve otogar karakolları, 24 saat görevlerinin başında olacak. Kurban satış alanı ve gıda satışı yapılan yerlerde genel denetimler aralıksız olarak devam edecek.

“Mezarlıklar temizlendi”
Vatandaşların bayramda yoğun ziyaretlerde bulunacağı mezarlıklarda Park-Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapıldı. Kabirlerini sulamak isteyen vatandaşlar su bidonlarını Mezarlıklar Müdürlüğünden temin edebilecek. Arife günü hoparlör sistemi ile mezarlıkta Kuran-ı Kerim okutulacak. Kent mezarlığını ziyarete gelen yaşlı, hasta ve yürüyemeyecek durumda olan vatandaşlar ise görevlilerce mezarlık içerisinde araçla taşınacak.

“Toplu ulaşım ücretsiz olacak”
Kurban Bayramında belediye otobüsleri ücretsiz yolcu taşıyacak. Ulaşım seferleri bayramın ilk günü olan 21 Ağustos Salı gününden 24 Ağustos Cuma gecesine kadar saat başı olarak devam edecek. Bayramın 1. günü sadece, 1 ve 3 nolu hat sabah saat 08.00den gece saat 23.00e kadar, 6 nolu hat da sabah 08.00dan saat 21.00e kadar hizmet verecek. Bayramın 2., 3. ve 4. günü ise 1 ve 3 nolu hat sabah saat 08.00den gece saat 23.00e kadar, diğer hatlar saat 08.00den 21.00e kadar saat başı, Esentepeye ise 08.00 - 10.00 - 13.00 - 16.00 ve 20.00 saatlerinde ücretsiz seferlere devam edecek.

“Kurban kesim fiyatları belirlendi”
Karamanda kurban kesim fiyatları da belirlendi. Buna göre küçükbaş hayvan kesimi 40 TLden, büyükbaş hayvan kesimi de 180 TLden yapılacak. Halkın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için 444 25 70 Karaman Belediyesi Çağrı Merkezide 24 saat vatandaşların hizmetinde olacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık