Karacabey Belediyesinden Saadet Mahallesine Yeni Muhtarlık Binası

Karacabey Belediyesi, Saadet Mahallesine muhtarlık binası kazandırdı.

Karacabey Belediyesinden Saadet Mahallesine Yeni Muhtarlık Binası
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 16:20
Karacabey Belediyesi, Saadet Mahallesine muhtarlık binası kazandırdı.
Belediye Başkanı Ali Özkan, Saadet Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uzeri ziyaret ederek, yeni muhtarlık binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. Özkan, “Burada yapılacak çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.
Karacabeyde ihtiyaç ve meselelerin en kısa sürede çözüme kavuşturulması adına kararlı bir şekilde yol aldıklarını belirten Ali Özkan, çözüm odaklı faaliyetleri doğrultusunda ilçenin her anlamda modern bir şehir haline dönüşmesi için yoğun bir şekilde çalıştıklarının altını çizdi. Özkan, “Geçmişten bu yana toplum adına fedakârca görev yapan muhtarlar, Türk toplumunun vazgeçilmez değerleri arasında yer alıyor. Biz de belediye olarak kendileri için her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık