Karabükspor Başkanı Namalın Mutlu Günü

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Sedat Namalın kızı Pınar Namal, Emre Akduman ile dünya evine girdi.

Karabükspor Başkanı Namalın Mutlu Günü
  • 02 Eylül 2018, Pazar 13:22
Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Sedat Namalın kızı Pınar Namal, Emre Akduman ile dünya evine girdi.
Kardemir Karabüksporun yeni başkanı işadamı Sedat Namalın kızı Pınar Namal, iş dünyasından Emre Akduman ile Çebioğlu By Fatih düğün evinde düzenlenen görkemli törenle dünya evine girdi. Pınar ve Emre çiftinin düğüne iş ve siyaset dünyasının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Törende gelin ve damadın şahitliklerini 23. Dönem TBMM eski Başkanı Mehmet Ali Şahin, Çevre ve Şehircilik eski bakan yardımıcısı Mehmet Ceylan, Karabük Valisi Kemal Çeber, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, AK Parti eski Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal ve Beypazarı eski Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptı.
Nikah sonrası genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen TBMM eski Başkanı Mehmet Ali Şahin, evlilik cüzdanını geline takdim etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık