Karabigada Uyku Hastalıkları Konuşuldu

Çanakkalenin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesinde uyku hastalıkları paneli düzenlendi.

Karabigada Uyku Hastalıkları Konuşuldu
  • 23 Ekim 2018, Salı 15:22
Çanakkalenin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesinde uyku hastalıkları paneli düzenlendi.
Kongreye Prof. Dr. Babürhan Güldiken, Prof. Dr. Aysun Ünal, Prof. Dr. Handan Işın Özışık Karaman, Prof. Dr. Murat Aksu, Prof. Dr. Hikmet Yılmaz, Uzman Dr. Nurdoğan Yavuz Uzman Dr. Ebru Parlayan konuşmacı olarak katıldı. Nörolog Dr. Bahri Demirhanın organizasyonluğunu yaptığı panelde uyku tıbbı tartışıldı. Uykunun hastalıkları, bölümleri, vardiyalı çalışmada uyku bozukları, uyku bozukluğunun çevre ilişkileri, uyku hastalıkları ve hukuk konusunda kendi aralarında uzman konuşmacılar panel de hem bilimsel çalışmalar yaptı hem de Karabigayı gezdi.
Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, Beldemizi gezme ve tanıma fırsatı bulan uzman nörologlar ve doktorlar Karabigayı çok beğendiklerini ifade ettiler. Karaburun, Askeri hastane, şehitlik, kaleler, Priapos gezilen yerler arasındaydı. Beldemizi tercih ettikleri için biz de çok memnun olduk dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık