Kapıderelilerden, Fendoğluna Destek Ve Yoğun İlgi

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Doğanşehire bağlı Kapıdere Mahallesini ziyaret etti.

Kapıderelilerden, Fendoğluna Destek Ve Yoğun İlgi
  • 12 Ağustos 2018, Pazar 19:19
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Doğanşehire bağlı Kapıdere Mahallesini ziyaret etti.
Burada esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan, Fendoğluna destek mesajı verildi.
İlçeye bağlı Kapıdere Mahallesinde gerçekleştirilen ziyarete MHPli milletvekili Fendoğlunun yanı sıra Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan, Kamu-SEN İl Başkanı Çetin Türkyılmaz ve vatandaşlar katıldı. Burada mahalle meydanında bulunan çay ocağında sohbet eden MHPli Fendoğluna destek mesajı verildi. MHPli Fendoğlu da, Temsil noktasında mecliste kendisine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederek, Üzüm zamanı gelirim dedim ve bende geldim sözümde durdum, her zaman geleceğim. Arkanızda değil, her dakika yanınızdayım. Sizleri mecliste temsil edeceğim demiyorum, sizleri mecliste temsil ediyorum. Sorun, sıkıntı, talep ve isteklerinizi elimden geldiğince yapacağım dedi.
MHPli Fendoğlu daha sonra katılanlarla sohbet etti. Sorunları ve talepleri dinleyen MHPli Fendoğlu, kendisinin elinden gelenin fazlasını yapacağını, vatan, bayrak, millet ve ülke için ne gerekiyorsa yapacağını dile getirdi. Mahalleliler de Fendoğluna teşekkür ederek, kendilerinin istek ve dileklerini milletvekilliğinin yeni olmasına rağmen gerçekleştirdiğini ifade etti. Söz namustur diyen Fendoğlu, Doğanşehirin meşhur elma fiyatlarının düşük fiyata satılma konusuna değindi. Bu konuyu meclise taşıyacağını cümlelerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık