Kapaklıda Yayla Şenliği

Suluova Akdağlılar Derneği tarafından bu yıl 12.si düzenlenen Akdağ Yayla Şenliği Kapaklı mesire alanında yapıldı.

Kapaklıda Yayla Şenliği
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 3:52
Suluova Akdağlılar Derneği tarafından bu yıl 12.si düzenlenen Akdağ Yayla Şenliği Kapaklı mesire alanında yapıldı.
Çok sayıda vatandaşın bir araya geldiği şenlikte yöresel oyun ve yarışmalar ile müzik programları ve karakucak güreşleri yapıldı.
Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Şenliklere destek vermek, şehrin kültürünü yaşatarak gelecek nesillere taşımak bizim için bir borçtur” dedi.
Akdağ yöresinin binlerce insanı barındıran, ekonomik potansiyeli yüksek olan bir bölge olup bu potansiyeli ile ilçenin önemli bir zenginliği olduğunu vurgulayan Üçok, “Bu bölgede yaşayan insanların buraya olan özlemlerini gidermek ve buranın kültürünü hemşehrilerimize tanıtmak ve yılda bir kez de olsa böylesine turizm değeri olan bir yerde toplanmak bizim için büyük bir fırsattır. Bu kültürü yaşatmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Suluovada yapılan tüm kültürel faaliyetlerde belediye olarak biz her zaman içerisinde olacağız” diye konuştu.
Basri Demirin ağa seçildiği şenliğe AK Parti Amasya Milletvekilleri M. Levent Karahocagil ile Hasan Çilez ve İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çittır da katıldı. Dernek başkanı Yılmaz Ketende şenliğe katılanlara teşekkür etti.
Şenliğin güvenliğini sağlayan Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin köpekleri de vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık