Kapaklı Kültür Merkezi Tamamlanıyor

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Kapaklı Kültür Merkezi Tamamlanıyor
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 10:55
Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.
Daha önce Çerkezköy ilçesine bağlı bir belde iken 2014 yılında ilçe statüsüne kavuşan Kapaklıda ihtiyaç duyulan Kültür Merkezi, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ediliyor. Yürütülen çalışmalar sonucunda Kapaklı Kültür Merkezinde inşaat çalışmaları önemli ölçüde tamamlandı.
Büyük ve modern bir kültür merkezi
Estetik tasarımı ve modern mimarisiyle dikkat çeken Kapaklı Kültür Merkezinin projesi Etüt ve Proje Dairesi tarafından hazırlandı. Kültür Merkezi bünyesinde 296 koltuklu çok amaçlı salon, kütüphane, 9 derslik, fotoğrafçılık atölyesi, dans atölyesi, müzik atölyesi, tiyatro atölyesi, balo salonu, ticari alan, cep sineması, 3 adet kafe ve restoran yer alıyor.
Çeşitli branşlarda kültür ve sanat faaliyetleri gerçekleştirilecek
Kapaklı Kültür Merkezinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “11 ilçemizin de farklı ihtiyaçları var. Projelerimizi hazırlarken öncelikli olan ihtiyaçları belirleyip buna göre bir program hazırlıyoruz. Çiçeği burnunda bir ilçemiz olan Kapaklıda ihtiyaç duyulan Kültür Merkezini, Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin olanaklarıyla inşa ediyoruz. Proje tamamlandığında Kapaklı halkı, modern bir Kültür Merkezine kavuşmuş olacak. Vatandaşlar kütüphaneden kitap alıp okuyabilecekler. Ayrıca çeşitli branşlarda kurslar verilecek. Tiyatro gösterileri düzenlenecek. Aileler, öğrenciler ve sanatseverler burada kültürel ve sosyal etkinliklere katılırken, sanatsal anlamda yetenekli olan gençler yetişecek. Böyle bir Kültür Merkezi inşa ediyor olmak bizi mutlu ediyor. En kısa zamanda bu projemizi de tamamlayarak hizmete sunacağız. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık