Kapadokyayı Kendisinin Çektiği 4 Bin Fotoğraf İle Tanıtacak

Japonyada bir magazin dergisinde yazarlık yapan Megumi Asadka 12 gün boyunca Kapadokyada yaşadıklarını fotoğrafladı. Asadka, nu yöntemle Japonyada Kapadokya bölgesini tanıtacak.

Kapadokyayı Kendisinin Çektiği 4 Bin Fotoğraf İle Tanıtacak
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 13:29
Japonyada bir magazin dergisinde yazarlık yapan Megumi Asadka 12 gün boyunca Kapadokyada yaşadıklarını fotoğrafladı. Asadka, nu yöntemle Japonyada Kapadokya bölgesini tanıtacak.
Türkiyenin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesini ziyaret eden Japon Megumi Asadka 12 gün gün boyunca Kapadokya bölgesini gezerken çektiği 4 bin fotoğrafla Japonyayı tanıtacak. Japonyadaki yaşayanlara Türkiyenin ve Kapadokyanın son derece güvenliği olduğunu aktaracağını ifade eden Asadka, Kapadokyada arkadaşlık, akrabalık ve aile bağlarını görmekten çok etkilendiğini söyledi.
Japonyada yayına yapan Magazine Capa dergisinde yazarlık yapan Megumi Asadka, Kapadokya bölgesine ilk kez geliyorum. Kapadokyayı hem görmek hem de buranın kültürünü Japonyada yansıtmak için geldim. Çocukluğumdan beri Kapadokya bölgesini duyuyordum ve burayı görmek burada ki insanları tanımak istiyordum. Sosyal medyadan Kapadokyada balon fotoğraflarını görüyordum. Buraya ilk kez geldim ve burada iki hafta geçirdim. 4 binin üzerinde fotoğraf çektim. Burada ki insanları çok sıcakkanlı buldum. Japonyada ki tüm insanları Kapadokya Bölgesini gezmeye davet edeceğim. Türkiyede ve Kapadokyada herhangi bir güvenlik sıkıntısı bulunmuyor. Buradaki insanlar çok sıcakkanlı bir kalbe sahipler. Hatta burada beni bir köpek bile gezdirdi. İnsanlar evlerine beni evlerine çay içmeye davet etti. Burada sıcakkanlı insanlar ile her an karşılaşabilirsiniz. Japonyada ki çalıştığım dergide buranın güzelliklerini yansıtacağım ve Türk Japon ilişkilerinin güçlenmesi için çalışacağım. Burada bizim Japonyada unutmuş olduğumuz arkadaşlık, kardeşlik ve aile bağlarını da görmüş oldum” dedi.
Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil de 2016 yılında Japonyada katıldıkları turizm fuarında Megumi Asadka ile dile getirdi. Cingil, Japonyada katılmış olduğumuz fuarda Megumi Asadka ile tanıştık ve burada kendisine Kapadokya bölgemizi anlatmıştık. Kendiside Kapadokyayı çok merak ettiğini ve en kısa sürede geleceğini belirtmişti. Aradan geçen 2 yılın ardından ise Japon misafirimiz bölgemize geldi ve burada bizler kendisine destek olduk. Bundan sonra da Türk-Japon dostluğunun gelişmesi anlamında çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık