Kanserle Mücadeleye Ses Verdiler

VM Medical Park Bursa Hastanesi, kanserle mücadeleye dikkat çekmek için konser düzenledi.

Kanserle Mücadeleye Ses Verdiler
  • 26 Ekim 2018, Cuma 11:31
VM Medical Park Bursa Hastanesi, kanserle mücadeleye dikkat çekmek için konser düzenledi.
Meme kanseriyle mücadeleye psikolojik olarak da destek veren VM Medical Park Bursa Hastanesi, Nilüfer Kadın Korosunun desteği ile düzenlediği konserle dikkat çekti. Bilgilendirme eğitimleri ve seminerlerinin yanı sıra farklı çalışmalarla meme kanserine de dikkat çekmek istediklerini belirten VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan, “Hastalarımıza, misafirlerimize ve yakınlarına psikolojik destek sağlamak maksadıyla böyle bir konser düzenledik. Hastalarımızın tedavinin yanı sıra, moralinin yüksek olması bizim için çok önemli. Kanser tedavisi, çok boyutlu disiplinli bir tedavi sürecidir. Bursada en önemli kanser tedavi ünitelerinden biri hastanemizde bulunmaktadır. Medikal onkoloji ünitemizin yanı sıra radyotedavi, nükleer tıp, pet SP dediğimiz kanser tedavisini tamamlayıcı üniteleri de hastanemizde yer almakta. Bursada kanser tedavisi ile ilgili her şeyin eksiksiz yapıldığı en önemli birkaç merkezden biriyiz” dedi.
Kanserin 21. Yüzyılın gerçeği olduğunu ifade eden Arslan, “Çevre unsuru, hayat tarzı, teknolojinin getirdiği olumsuzlar sebebiyle kanser vakalarında artış görülmekte. Fakat her alanda yaşanan teknolojik gelişmeler tıp alanında da olmakta. Erken safhada erken teşhis ile çok güzel sonuçlar artık alınabiliyor. Kanserden ziyade geç kalmaktan korkun diyoruz. O yüzden de halkımızın şuurlanması lazım. Teşhisi, tedavisi çok kolay” diye konuştu.
Seslendirilen şarkılara hastalar ve yakınları hep bir ağızdan eşlik etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık