Kanser Hastası Ayşe 20 Yıl Sonra Babasına Kavuştu

Bu hafta itibariyle yeni sezona başlayan Esra Erol, bugün yine baba-kızı kavuşturdu.

Kanser Hastası Ayşe 20 Yıl Sonra Babasına Kavuştu
  • 07 Eylül 2018, Cuma 20:15
Bu hafta itibariyle yeni sezona başlayan Esra Erol, bugün yine baba-kızı kavuşturdu.

Bu hafta itibariyle yeni sezona başlayan Esra Erol 20 yıldır ayrı olan baba kızı birbirine kavuşturdu. 7 yaşında kanserle mücadele eden Ayşe Yeşilkaya en son 7 yaşında gördüğü babası Asım Salim Aksuya bugün Esra Erolda kavuştu. Baba Asım Salim Aksu 15 dakikada Esra Erolda bulundu.

Pazartesi günü canlı yayında babasıyla yıllar sonra buluşacak Ayşe, Esra Erola teşekkür ederken, yıllardır hayat mücadelesi verdiğini söyledi ve Çok zor günler geçirdim, 2 evlilik yaptım, ikinci eşim hep arkamda oldu. İlk evliliğimden olan çocuklarım Kardelen ve Cansevere de Esra Erolda kavuşmak istiyorum diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Esra Erol, yeni sezonla ilgili, Geçen sezonda olduğu gibi bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında yaşanan çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında arabulucu olmaya; yıllardır ailesine kavuşamayanların, evlilik vaadiyle kandırılanların, kayıp evladını bulmaya çalışanların, ve herhangi bir konuda mağduriyet yaşayanların sesi olmaya devam edeceğiz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık