Kangalın Yeni Kaymakamı Göreve Başladı

Sivasın Kangal ilçesine atanan Kaymakam Cuma Emeç görevine başladı.

Kangalın Yeni Kaymakamı Göreve Başladı
  • 18 Eylül 2018, Salı 12:56
Sivasın Kangal ilçesine atanan Kaymakam Cuma Emeç görevine başladı.
1984 yılında Hatayda dünyaya gelen Kaymakam Emeç ilk ve orta öğrenimini Antakyada tamamladı. 2003 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2007 yılında başarıyla mezun oldu. 2009 yılında Maliye Bakanlığında kısa bir süreliğine Muhasebe Denetmenliği görevinde bulundu. 2010 yılında Hatay Kaymakam adayı olarak kaymakamlık mesleğini iktisap etti. Hatayın Kumlu, Kütahyaın Domaniç ve Karamanın Sarıveliler ilçelerinde kaymakam vekilliğinde bulunan Emeç son yayımlanan kararnameyle Sivasın Kangal ilçesine atandı.
Kaymakam Emeç, Kangal gibi önemli bir ilçede görev yapacağından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Geniş bir coğrafyada 112 köyü olan bir ilçede vatandaşlara hizmet etmek için çalışacaklarını anlatan Emeç, Kangalın değerlerine sahip çıkacaklarını kaydetti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık