Kamil Saraçoğlu: Belediye Denilince İlk Akla Gelen Zabıtadır

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 192. Zabıta Haftası nedeniyle Kütahya Belediyesi bünyesinde görev yapan zabıtaların haftasını kutladı.

Kamil Saraçoğlu: Belediye Denilince İlk Akla Gelen Zabıtadır
  • 04 Eylül 2018, Salı 12:08
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 192. Zabıta Haftası nedeniyle Kütahya Belediyesi bünyesinde görev yapan zabıtaların haftasını kutladı.
Belediyenin Cumhuriyet Caddesi Merkez Zabıta Bürosunu ziyaret ederek tek tek zabıta personeli ile tokalaşıp, haftalarını kutlayan
Başkan Saraçoğlu, Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına hitaben yaptığı konuşmada vatandaşın memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini belirterek; “Sizler bu yüzden çok önemli bir görevi üstleniyorsunuz. Sizler Kütahyanın kalbisiniz” dedi.
Başkan Saraçoğlu, “Belediye denilince ilk akla gelen zabıtadır. O yüzden Belediyemizin adalet temsilcileri ve gülen yüzleri sizlersiniz. Görev ve sorumluluklarınız sizlere önemli yükler getiriyor. Bu yüklerin altında kalmadan, özverili, çalışkan ve adaletli biçimde çalışmaya devam edeceğinizi biliyorum. Sizler esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza adaletli davranacaksınız. Önceliğiniz adil olmak olacak. Siz değerli zabıta arkadaşlarımın Zabıta Haftasını ve zabıta teşkilatının 192nci kuruluş yıldönümlerini kutluyorum. Görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.
Belediye Zabıta Müdürü Musaddin Efe, 192. Zabıta Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna çiçek vererek Belediye bünyesinde bulunan tüm zabıta personeli adına Kütahyaya verdikleri hizmetler için teşekkür ettiler. (EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık