Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri Zonguldakta

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Sayın Barış Yeniçeri, Zonguldaka gelerek Batı Karadeniz Kalkınma Ajansını ziyaret etti.

Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri Zonguldakta
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 12:57
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Sayın Barış Yeniçeri, Zonguldaka gelerek Batı Karadeniz Kalkınma Ajansını ziyaret etti.
BAKKAda gerçekleştirilen ziyarette Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Sayın Barış Yeniçerinin yanı sıra Genel Müdür Barış Yeniçerinin Özel Kalem Müdürü Ahmet Şimşek, KOSGEB İl Müdürü Güven Aktaş, Zonguldak Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vekili Ayben Özkan da hazır bulundu.
Ziyareti değerlendiren Yeniçeri, “Ajansımızı yerinde ziyaret ettik. Günübirlik bir ziyaret ama verimli bir ziyaret olacaktır. Bundan sonra da aynı şekilde ajanslarımıza destek vermeye devam ediyoruz. Önümüzdeki bir yılda inşallah değişim ve dönüşüm dönemi olarak planlıyoruz. Bu anlamda da gidiş gelişlerin önümüzdeki dönemlerde atacağımız adımlara katkısı olacağını düşünüyorum. Yerelde de bu farkındalığın olması güzel bir durum. En azından ajanslar etkinliklerini, farkındalıklarını devam ettiriyorlar. Alanda etki anlamında daha da görünür kılacağız” diye konuştu.
BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar, ise “Yeni hükumet sisteminin kurulmasıyla birlikte artık kalkınma ajanslarının genel müdürlüğü var. Kalkınma Ajansı Genel Müdürümüz Barış Yeniçeri de bizi ziyaret etti. Kendileri sürekli sahadalar. Bu kapsamda da bugün Zonguldakı ziyaret etti. Personelimizi ziyaret etti. Tek tek tanıştı. Tekrar bir personel toplantısı gerçekleştireceğiz” diye ifade etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık