Kalitemizi Artıracağız

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kalite Komisyonu tarafından üniversite personeline yönelik olarak Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi verildi.

Kalitemizi Artıracağız
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 12:12
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kalite Komisyonu tarafından üniversite personeline yönelik olarak Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi verildi.
DPÜ Kalite Komisyonunun düzenlediği Kalite Yönetim Sistemi Eğitiminde akademik ve idari personeline üniversitenin kalite çalışmaları sürecine ilişkin bilgi verildi.
Rektörlük Kırmızı Salonda gerçekleşen eğitim Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Aydemirin açılış konuşmasıyla başladı.
Konuşmasında kalite çalışmalarının önemini bildiklerini ifade eden Halis Aydemir, kalite çalışmalarına ilişkin ilk adımın 2015 yılında kendi iç denetim raporuyla başladığını ifade etti.
Aydemir, “O dönem pek çok eksiğimizi belirleyerek bunun üzerine çalışmaya ve eksiklerimizi gidermeye başladık. O günlerden bugünlere kadar ülkemizde yaşanan sıkıntılı süreçler, enerjimizi zaman zaman başka konulara harcamamızı gerektirse de Dumlupınar Üniversitesi olarak her sene kalite çalışmalarımızı sürdürdük. Ancak biliyoruz ki, kendimizi denetleyerek tüm eksiklerimizi görmemiz mümkün değil. Yakında dışarıdan bir göz bizi denetlemeye gelecek. Dünyadaki üniversite modellerine baktığımızda kendisini eğitim üniversitesi olarak tanımlayan Dumlupınar Üniversitesi de eğitiminin kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarına ağırlık verecektir dedi.
Rektör Yardımcısı Aydemirin konuşmasının ardından DPÜ Kalite Koordinatörü Öğretim Görevlisi Bahar Çelik, Yüksek Öğretimde Kalite Güvencesi başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.
Sunumda Yüksek Öğretimde Kalite Güvencesine neden ihtiyaç duyulduğu, bu sürecin nasıl işlediği, üniversitedeki Kalite Komisyonunun organizasyon şeması, komisyonun hazırladığı raporlar ve bu raporların içerikleri ile Kalite Komisyonunun kurulduğu günden bugüne kadar gerçekleştirdiği etkinlikler personele aktarıldı. (EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık