Kaleiçinde Yoga

Muratpaşa Belediyesinin düzenlendiği 3üncü Kaleiçi Old Town Festivali etkinlikleri yoga ile devam etti.

Kaleiçinde Yoga
  • 13 Ekim 2018, Cumartesi 12:32
Muratpaşa Belediyesinin düzenlendiği 3üncü Kaleiçi Old Town Festivali etkinlikleri yoga ile devam etti.
Muratpaşa Belediyesinin bu yıl 3üncüsünü düzenlendiği Kaleiçi Old Town Festivalinde hafta sonu etkinlikleri günün ilk saatlerinde başladı. Cuma akşamı sağanak yağış nedeniyle festivalin akşam etkinlikleri iptal edilirken, Cumartesi sabahı aralarında Antalyada yaşayan Rusların da bulunduğu kent sakinleri Kaleiçinde yoga için buluştu. Etkinlik, 1930lı yılların başında yapımına başlanan ancak modern bir kent parkı olarak 29 Nisan 1943te açılan, yeşil papağandan bülbüle 54 farklı kuş türene ev sahipliği yapan, çitlembik ağaçları, palmiyeler ve çam ağaçlarıyla kaplı Karaalioğlu Parkında düzenlendi. Hıdırlık Kulesinin hemen yanında bulunan miradora matlarını seren Antalyalılar, parkta tarihin ve doğal güzelliklerin tam ortasında 1 saat süresince yoga yaptı. Festivalin sabah etkinliğine Belediye Başkanı Uysal, eşi Ümran Uysalla birlikte katıldı.
Başkan Uysal, Cuma akşamı yağan yağmurun ardından Kaleiçinde tarihin ve doğanın tam ortasında yoganın ayrı bir deneyim olduğunu söyledi. Muratpaşa Belediyesi olarak bütün bir kentin toplam mutluluğunun arttırmak üzere çalıştıklarının altını çizen Başkan Uysal, “Yogaya insanların kendisi ve çevresiyle daha sağlıklı, güler yüzlü ilişki kurmasında faydalı olacak bir etkinlik olarak bakıyoruz. Bu anlamda, bir amacı da Muratpaşada oluşturduğumuz mutluluğu dünyada Kaleiçi gibi eski kent merkezlerine sahip şehirlerle paylaşmak olan Kaleiçi Old Town Festivalinde böyle bir etkinliğin yapılıyor olması ayrıca anlamlıydı” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık