Kalder İzmir Şubesinde Bayrağı Senem Kılıç Devraldı

KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığını devralan Senem Kılıç, KalDerin sürdürülebilir kalite anlayışını yaygınlaştırmak için çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini belirtti.

Kalder İzmir Şubesinde Bayrağı Senem Kılıç Devraldı
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 11:14
KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığını devralan Senem Kılıç, KalDerin sürdürülebilir kalite anlayışını yaygınlaştırmak için çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini belirtti.
KalDer İzmir Şubesinin ilk kadın yönetim kurulu başkanı olma unvanını da elde eden Senem Kılıç, Türkiyede değer üreten pek çok STKnın başında kadınların olduğunu ifade ederek üstlendiği görevden dolayı gurur duyduğunu belirtti.
2019 yılında 20. kez gerçekleştirilecek Mükemmelliği Arayış Sempozyumu (MAS) için çalışmaların başladığını ifade eden Kılıç, organizasyonun istikrarlı bir şekilde 20 yıldır yapılıyor olmasının kent kültürü ve kalite anlayışı anlamında kıymetine dikkat çekti. Kılıç, MASın 20. yılındaki geleneksel gücüyle teknolojiyi birleştirecek anlamlı bir tema üzerinde çalıştıkları bilgisini de aktardı. Her yıl olduğu gibi Yerel Kalite Ödüllerinin önümüzdeki yıl da büyük ilgi göreceğini dile getiren Kılıç, Türkiyenin kaliteleşme yolculuğunda İzmire büyük görev düştüğüne vurgu yaptı.

“2018 hedeflerini yakaladık”
KalDer İzmir Şubesi olarak 2018 de belirledikleri stratejik hedeflerini yakaladıklarını açıklayan Kılıç, “Belirlediğimiz stratejilerin başında yayılma, kobiler, kamu kurumları ve özel şirketlerle işbirliği gibi başlıklar vardı. Mükemmellik modelinin kamu kurumları ve kobilerde bilinirliğinin artırılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu sene MiniKal adı altında ilk ve orta öğretim çağındaki çocuklarımızın sürdürülebilir kaliteli bir toplumda yaşamaları için Argüden Akademi ile ortak gerçekleştirdiğimiz projemizi de hayata geçirdik. 2018de etkileşimi yüksek, üyeleriyle daha çok bir araya gelen, temelinde kalite bilincinin olduğu bir yaklaşım hedeflemiştik. 2018 yılının sonuna kadar bu stratejiye uygun şekilde çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Akademi işbirliğiyle ortak kalite anlayışı
KalDer İzmir şubesi olarak dijitalleşme ve diğer alanlarda, üniversiteler ve STKlarla yeni işbirlikleri geliştireceklerini bildiren Senem Kılıç, hayata geçirecekleri atılımlar öncesi Ekim ayında KalDer İzmir Şubesi olarak bir toplantı yaparak stratejilerini belirleyeceklerini ifade etti.
KalDerin temel hedefinin toplumsal sürdürülebilirliğin sağlanması olduğuna dikkat çeken Kılıç, “Bu bağlamda kamu kurumları, ekonomik değer üreten kurumlar, STKlar ve özellikle de eğitim kurumlarıyla işbirlikleri temel önceliklerimiz arasında olacak. Bu yıl, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesi ile olan işbirliklerimiz bizim için çok kıymetliydi. Önümüzdeki dönem İzmirdeki diğer üniversitelerle de işbirliği yapabilmek için adımlar atacağız. KalDer olarak yüksek öğretim kurumları işbirliğiyle, toplumsal kalite hareketini destekleyebileceğimiz ortak bir de manifesto yayınlamak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

“Dijitalleşerek katma değer üreteceğiz
2019 itibariyle KalDer İzmir Şubesinden başlayarak dijital dünyanın yeniliklerini topluma katkı sunacak projelerle birlikte ön plana alacaklarının ve bu projeleri yaygınlaştırmak için faaliyetlerde bulunacaklarının altını çizen Senem Kılıç, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Dijitalleşen dünya üretimden yönetime tüm süreçleri yeniden şekillendiriyor. Bu noktadan hareketle KalDerin dijitalleşme sürecinde katma değer üretmek adına konumlanmasını önemsiyoruz. Dolayısıyla KalDerin bölgede önemli kurumlarla dijital dönüşüm, endüstri 4.0 gibi başlıklarda hayata geçirdiği işbirlikleri görebilirsiniz. Bilginin topluma yayılması noktasında KalDer hem topluma açık eğitimler hem de kurum içi eğitimler ve sertifika programlarıyla 2018 yılı hedeflerini beklentilerin üzerinde gerçekleştirdi. Önümüzdeki yıl da bu eğitimlere devam edeceğiz.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık