Kahta Devlet Hastanesine 6 Yeni Hekim

Adıyamanın Kahta Devlet Hastanesine 6 yeni hekim ataması yapılacak.

Kahta Devlet Hastanesine 6 Yeni Hekim
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 16:42
Adıyamanın Kahta Devlet Hastanesine 6 yeni hekim ataması yapılacak.
Kahta Devlet Hastanesine 82. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kapsamında 5 pratisyen ve bir uzman hekim olmak üzere toplamda 6 hekimin atanacağı öğrenildi. 11 Eylülde yapılacak olan kura çekimlerinden sonra, hekimler kısa süre içerisinde atandıkları kurumlarda göreve başlayacağı belirtildi.
Hekim kadrolarının açılmasına ilişkin konuşan Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, yeni atamalarla özellikle kadın hastalıkları ve doğum branşındaki hekim sayılarının artacağını söyleyerek, “Hastanemizde şuan da bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanımız görev yapıyor. Dolayısıyla hastanemize gelen hastalarımızın mağdur olmaması için yetkili makamlardan bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanı talebinde bulunduk. Yeni atanacak olan kadın hastalıkları ve doğum uzmanımız ile birlikte bu sayı 2ye çıkmış olacaktır. Tüm projelerimizde olduğu gibi, uzman hekim kadrosunun güçlendirilmesi noktasında da gerekli girişimlerde bulunan, ciddi mesai ve çaba harcayan AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Ahmet Aydın başta olmak üzere, milletvekillerimize ve İl Sağlık Müdürümüz Erdoğan Öze çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık