Kahramankazan Kent Konseyi Başkanı Oğuz: “Ertürkü Büyükşehir Adayı Olarak Görmekten Onur Duyarız”

Kahramankazan Kent Konseyi Başkanı Gültekin Oğuz, “Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürkü Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak görmekten onur duyarız” dedi.

Kahramankazan Kent Konseyi Başkanı Oğuz: “Ertürkü Büyükşehir Adayı Olarak Görmekten Onur Duyarız”
  • 21 Ekim 2018, Pazar 17:32
Kahramankazan Kent Konseyi Başkanı Gültekin Oğuz, “Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürkü Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak görmekten onur duyarız” dedi.
Kahramankazan Kent Konseyi, ilçenin adının Kahramankazan olarak değiştirilmesi hakkındaki kanun teklifinin TBMMde kabul edilmesinin ikinci yıl dönümü ve 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle yerel gazeteciler onuruna yemek verdi. Kahramankazandaki bir restoranda düzenlenen yemeğe, Kahramankazan Kent Konseyi Başkanı Gültekin Oğuz ile Ankaranın değişik ilçelerinden çok sayıda yerel gazeteci katıldı. Yemekte konuşan Oğuz, “İlçemizin adının Kahramankazan olarak değiştirilmesi hakkındaki kanun teklifinin TBMMde kabul edilmesinin yıl dönümü ve 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bu anlamlı yemeği düzenledik. Bu anlamlı günde bizleri kırmayarak ilçemize geldiğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca, ilçemizdeki değişim ve gelişimi sizlere anlatmak istedik. Sizlerin bakış açınızla değerlendirmek istedik” ifadelerini kullandı.
Gazeteciler yemeğin ardından Oğuza, Kahramankazan ve yaklaşan yerel seçimlere ilişkin sorular yöneltti. Oğuz, bir gazetecinin Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürkün ismi AK Partinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayları arasında geçiyor. Bu konuda neler söylemek istersiniz? şeklindeki sorusuna, “Tabii bu sorunuzun doğrudan muhatabı ben değilim. Ancak şu kadar söyleyeyim. Lokman Ertürk, 2004 yılında 34 yaşında Türkiyenin en genç belediye başkanı olarak Kazana belediye başkanı seçildi. Kazan köyü olarak anılan Kahramankazanı 15 yılda köyden metropol ilçeye dönüştürdü. Bu değişim ve gelişime imza atan Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürkü Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak görmekten onur duyarız” cevabını verdi.
Oğuz, toplantı sonrasında gazetecilere kavunuyla meşhur ilçeye özgü olan kavun lokumu, kavun kolonyası ve kavun kahvesi hediye etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık