Kahraman Erola Anlamlı Ziyaret

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, vatani görevini yerine getirmek için 1 gün boyunca askerlik yapan down sendromlu Erol Çeliki tebrik etti.

Kahraman Erola Anlamlı Ziyaret
  • 20 Ekim 2018, Cumartesi 10:24
Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, vatani görevini yerine getirmek için 1 gün boyunca askerlik yapan down sendromlu Erol Çeliki tebrik etti.
Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Güzelyurt Mahallesinde özel bir ziyarette bulunarak, askerlik hayali gerçek olan down sendromlu Erol Çeliki tebrik etti. Vatani görevini 1 gün de olsa yerine getiren Erol Çelikle asker selamı veren Ak, baba Halil Çelikin örnek bir davranış sergilediğini kaydetti. Milli görevini tamamlayan Erola hediyesini veren Ak, sosyal medya hesabı üzerinden Erol Çelikle olan fotoğrafını da paylaşarak, Bugün sizi tanıştığım en cesur kişiyle tanıştırayım, Erol Çelik. Erol, bir gün de olsa asker elbisesini giymiş ve vatan görevini yapmış kahraman bir Mehmetçik olarak karşınızda duruyor ifadelerini kullandı.
Erolu tebrik etmek için Keçiören Güzelyurt Mahallesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Ak, Öncelikle Erol kardeşimizi ve babası Halil Çeliki milli duruşlarından dolayı tebrik ediyorum. Ülkemize karşı oynanan siyasi ve ekonomik oyunlara karşı Erol gibi vatanına ve milletine bağlı gençlerimiz olduğu sürece kimse Türk milletinin sırtını yere getiremeyecektir. Çelik ailesini örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyorum diye konuştu.
Erolun babası Halil Çelik, Ailemizde vatan sevgisini her şeyin üzerinde tutuyoruz. Erol down sendromlu olmasına rağmen milli bilinçle yetişti. Yaşıtları askere gidince içinde kalmasın diye o da bir günlüğüne asker oldu. Başkanımız Mustafa Aka bizi onurlandıran ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi

Erolun hayali gerçek oldu
Akranlarının askere gittiğini gören down sendromlu Erol Çelikin askerlik hayali, babası Baba Halil Çelikin Keçiören İlçe Jandarma Komutanlığından ricası üzerine gerçek oldu. Askere gitmek istediğini babası Halil Çelike ileten Erol Çelik, 1 gün boyunca silah kuşanarak vatani görevini yerine getirdi. Erol Çelik, engel tanımayarak 1 gün boyunca hem kamuflaj giydi hem de boş silah kuşandı. Karakol komutanlarının davetiyle temel askerlik eğitimi alan, selam ve tekmil vermeyi öğrenen Erol Çelik, nöbet tutarak milli görevini tamamladı. Komutanlar tarafından ilgiyle karşılanan Erol Çelik, hayat hikayesine askerlik anılarını da eklemiş oldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık