Kadınlar Kulübünden Huzur Evine Ziyaret

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyeleri Kocaeli Huzur Evinde kalan çınarları ziyaret ederek, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini gösterdiler.

Kadınlar Kulübünden Huzur Evine Ziyaret
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 11:59
Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyeleri Kocaeli Huzur Evinde kalan çınarları ziyaret ederek, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini gösterdiler.
Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyesi kadınlar yaşayan çınarları unutmuyor. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmezin göreve gelmesi sonrasında hayata geçirdiği Alo Evlat projesi ülke genelinde örnek olurken, Kartepeli Kadınlarda yaşayan çınarları yalnız bırakmıyorlar.
Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyeleri Kadın ve Aile Hizmetlerinden Sorumlu Nurdan Köksal önderliğinde Kocaeli Huzurevini ziyaret ettiler. Çeşitli hediyelerle birlikte büyüklerini ziyaret eden kadınlar, sıcak sohbetlerle kaynaşmanın en güzel örneğini gösterdiler. Kocaeli Valiliği tarafından sağlanan imkanlar içerisinde yaşamlarını idame ettiren Huzur Evi sakinleri anılarını misafirlerine anlatıyorlar.
Kadın ve Aile Hizmetlerinden Sorumlu Nurdan Köksal “Kadınlar Kulübü olarak kültür gezilerimiz ve sosyal etkinlikler düzenlemekteyiz. Kadılara yönelik yapılan projelerin karşılık görmesi herkesi memnun etmektedir. Yaşayan çınarlarımızı ziyaret ederek onların yalnız olmadıklarını gösterdik. Bizleri karşılarında görünce çok sevindiler. Bu durum bizleri de memnun etmiştir” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık