Kadın Sendika Liderleri Yetişiyor

Öz Finans-İş Sendikası Finans Sektöründe Çalışan Sendikalı Kadınlardan Liderler Yetiştirilmesi projesini hayata geçirdi.

Kadın Sendika Liderleri Yetişiyor
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 17:24
Öz Finans-İş Sendikası Finans Sektöründe Çalışan Sendikalı Kadınlardan Liderler Yetiştirilmesi projesini hayata geçirdi.
Proje kapsamında Öz Finans-İş Sendikası üyesi Ziraat ve Halk Bank çalışanlarına Toplumsal cinsiyet eşitliği, ekip çalışması ve liderlik, iletişim, yasal haklar, iş yerinde psikolojik taciz başlıklı konular ile ilgili eğitim verildi.
Öz Finans-İş Sendikası Kadın Komitesi Başkanı Cennet Can proje ile ilgili verdiği bilgide, 81 ilde en az 1 sendika kadın temsilcisinin yetiştirilmesi için 6 il merkezimizde programlarımızı düzenliyoruz. Toplamda 100 kadın üyemize liderlik eğitiminin yanında güncel çalışma hayatı ile ilgili eğitimde veriliyor dedi.
Öz Finans-İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, sendikanın yaklaşık olarak yüzde 40ının kadın üyelerden oluştuğunu ifade ederek, Toplu iş sözleşmelerinde kadın çalışanlarımızın hak ve menfaatlerini korumaya yönelik güncel ve sürekli düzenlemeler yapılması konusunda gereken adımları atma gayreti içindeyiz. Bunun yanında finans sektöründe çalışan sendikalı kadınlarımız için çeşitli sosyal projeler gerçekleştirerek iş hayatında sendikal faaliyetler içerisinde daha aktif rol almalarını istiyoruz. Finans sektöründe çalışan ‘Sendikalı Kadınlardan Liderler Yetiştirilmesi projemizle 81 ilden belirlenen kadın çalışanlarımıza iş hayatında sendikal faaliyetlerde daha aktif rol almalarını ve çalışmalarda etkin görev üstlenmelerini eğitimlerle sağlamaya çalışıyoruz. Projenin amacına ulaşacağına inanıyorum. Projeye desteklerinden dolayı Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığımıza teşekkür ediyorum diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık