İzmit Encümen Toplantısında 59 Madde Karara Bağlandı

İzmit Belediyesinin haftalık olağan encümen toplantısında 59 gündem maddesi için karar alındı.

İzmit Encümen Toplantısında 59 Madde Karara Bağlandı
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 16:51
İzmit Belediyesinin haftalık olağan encümen toplantısında 59 gündem maddesi için karar alındı.
Encümenin ilk gündem maddesi olan Gündoğdu Mahallesi 180 ada, 10 nolu parseldeki akaryakıt ve LPG istasyonu tesisleri ihalesine talipli çıkmadığından dolayı 27 Ağustos Pazartesi günü pazarlık usulü ile tekrar ihaleye çıkarılmasına karar verildi. Belsa Hizmet binasında gerçekleştirilen encümen toplantısında Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde çevre kirliliğine neden olduğu tespit edilen yiyecek içecek işletmelerine Kabahatler Kanuna göre 259ar TL para cezası kesilmesine karar verilirdi.
Encümende Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından tespit edilen dört haneye de horoz, tavuk ve büyük küçükbaş hayvan besledikleri için yine Kabahatler Kanununa göre 259ar TL para cezası verildi. Ruhsat Denetim Müdürlüğü tarafından yapılan kontrollerde, içerisinde alkol içildiği tespit edilen bir kıraathaneye de Polis Vazife ve Salahiyet kanuna göre bin 475 TL para cezası için karar verildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık