İzmir Optimumun Şanslı Ziyaretçisi Otomobiline Kavuştu

İzmir Optimumun düzenlediği çekiliş sonucunda talihli ziyaretçi Tabibe Çetin, otomobilini teslim aldı.

İzmir Optimumun Şanslı Ziyaretçisi Otomobiline Kavuştu
  • 02 Ekim 2018, Salı 13:11
İzmir Optimumun düzenlediği çekiliş sonucunda talihli ziyaretçi Tabibe Çetin, otomobilini teslim aldı.
İzmirde kaliteli ve keyifli alışverişin merkezi Optimumun, otomobil kazandıran kampanyası sonuçlandı. Kampanyanın talihlisi, 30 yaşındaki Tabibe Çetin oldu. Düzenlediği çekiliş ve kampanyalarla ziyaretçileri için alışveriş keyfini ikiye katlayan alışveriş merkezi, bu kez genç endüstri mühendisini hayallerine kavuşturdu.
Milli Piyango İdaresi ve Noter huzurunda halka açık olarak gerçekleştirilen çekilişte heyecan doruğa çıktı. Ziyaretçilerin de büyük ilgi gösterdiği çekiliş sonucunda, otomobil ödülü Tabibe Çetinin oldu. Genç kadın, Optimumdan alışveriş yaparak ayaklarını yerden kesen sıfır kilometre BMW 418i Gran coupé otomobil kazandı.

İki elektrikli scooter da sahiplerini buldu
Kampanyada ayrıca çekilişle iki ziyaretçiye de City Coco elektrikli scooter hediye edildi. Bu hediyelerden biri güvenlik görevlisi olarak çalışan Cengiz Sezerin, diğeri ise Gaziemirde yaşayan ev hanımı Deniz Otunun oldu.

Sürprizler devam edecek
Optimum yöneticileri, kampanyaya gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını ifade ederek yeni yılda da sürprizlerin devam edeceğinin müjdesini verdi. Aracını teslim alan Tabibe Çetin ise çok mutlu olduğunu söyleyerek, yönetimine teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık