İzaydaş, 9. Türktayda Yerini Aldı

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, bu yıl 9uncu kez düzenlenen TÜRKTAY Paneline katıldı.

İzaydaş, 9. Türktayda Yerini Aldı
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 13:13
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, bu yıl 9uncu kez düzenlenen TÜRKTAY Paneline katıldı.
İZAYDAŞ, bu yıl 9uncu kez düzenlenen TÜRKTAY(Türkiyede Tüm Yönleriyle Atık Yönetimi) Panelindeki programlara katkı sunarak yerini aldı. İZAYDAŞ Genel Müdürü ve TAYÇED Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Saraç, iki gün süren TÜRKTAY Panelinin konferans bölümünde konuşmacı olarak katıldı. Muhammet Saraç ayrıca “Endüstriyel Atıkların Yönetimi ve Denetim” başlıklı dördüncü panelinde ise oturum başkanı olarak katkı sundu.
Bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen panel, “Ekonomide Atık, Atıkta Ekonomi” başlığı altında toplandı. İlgiyle takip edilen oturumun sonunda konuşan Saraç, kamu ve özel sektör temsilcilerinin, sektörü tartışma fırsatını iyi değerlendirmesi gerektiğini belirterek, “Her gün büyüyen ülkemizin geleceğine daha sağlıklı katkı sunabilmek için daha gerçek yaklaşımlara ihtiyacımız var. Her şeyi konuşuyoruz ancak sektörün aktörleri olarak öz eleştiri yapmak gerek. Ticari ahlak konusunda titiz olunmadığı sürece sektörümüzün geleceğine ışık tutamayız” dedi.
İki gün boyunca süren TÜRKTAY Panelinde atık yönetimi sektöründe aktif olarak yer alan her düzeydeki katılımcılara, İZAYDAŞın tanıtım kitapçıkları ve broşürleri ile çocuklara yönelik İZAYCAN yapboz setinin yer aldığı promosyon çantalardan hediye edildi. Çevreci çocuk karakteri İZAYCAN maskotu ise organizasyona renk kattı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık