İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bayramda Çalışmalarını 7/24 Sürdürdü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi vatandaşların Kurban Bayramında herhangi bir sorun yaşamamaları için çalışmalarına günler öncesinde başladı. Halkla İlişkiler Müdürlüğü İstanbulun her noktasında görevlendirdiği ekiplerle 9 günlük bayram tatili boyunca çeşitli etkinlikler ve hizmetler gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bayramda Çalışmalarını 7/24 Sürdürdü
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 17:03
İstanbul Büyükşehir Belediyesi vatandaşların Kurban Bayramında herhangi bir sorun yaşamamaları için çalışmalarına günler öncesinde başladı. Halkla İlişkiler Müdürlüğü İstanbulun her noktasında görevlendirdiği ekiplerle 9 günlük bayram tatili boyunca çeşitli etkinlikler ve hizmetler gerçekleştirdi.
Kurban Bayramı öncesinde çalışmalarına başlayan Halkla İlişkiler Müdürlüğü otogar ve havalimanlarında stant kurarak bayram tatiline giden vatandaşlarla bayramlaştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysalın selamlarını ileten ekipler yolcuları ikramlarla uğurladı.

Şehit ve gazilere anlamlı ziyaretler
Şehitleri ve şehit ailelerini unutmayan Halkla İlişkiler Müdürlüğü arefe günü ve bayramın ilk günü Edirnekapı Şehitliğinde Kuran-ı Kerim tilaveti eşliğinde program düzenledi. Şehit aileleri ile şehitliklerde bayramlaşan ekipler aynı zamanda bayram boyunca gazilere ve şehit yakınlarına ev ziyareti gerçekleştirdi.

Kurban kesim alanlarında görevli ekipler
Vatandaşların kurban ibadetinin sağlıklı ve rahat gerçekleştirebilmeleri için kurban kesim alanlarında hazır bulunan Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri 9 noktada görev yaptı. Anadolu ve Avrupa Yakasındaki kurban kesim alanında görevli olan ekipler bayramın ilk günü vatandaşların sorunları ile birebir ilgilendi.

Hastalar ve huzurevi sakinleri unutulmadı
Bayramı hastanelerde karşılayan hastaları ve refakatçileri unutmayan Halkla İlişkiler Müdürlüğü, İstanbul genelindeki 25 hastaneyi ziyaret ederek hasta ve refakatçilerle bayramlaştı.
Kurban Bayramının ikinci günü Darülaceze ziyareti gerçekleştiren ekipler, huzurevi sakinleri ile sohbet edip bayramda hatırlanmanın mutluluğunu yaşattı.

Beyaz Gezi ile bayram sevinci
Kurban Bayramında çocukları unutmayan Halkla İlişkiler Müdürlüğü bayramın birinci ve üçüncü günlerinde şehit yakınları, öksüz ve yetimlere özel Beyaz Gezi düzenledi. İstanbulun tarihi ve kültürel mekanlarını gezen çocuklara bayrama özel hediyeler takdim edildi.

Havalimanlarında hacılar karşılandı
Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri hac görevini yerine getirerek kutsal topraklardan dönen hacı kafilelerini Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında karşıladı. 15 Eylüle kadar devam edecek organizasyon kapsamında ilk hacı kafileleri çiçeklerle karşılandı.

Tatil boyunca çalışmalar devam etti
Kurban Bayramı tatili boyunca İletişim Noktaları, Yerinde Çözüm ekipleri ve ALO 153 Çağrı Merkezi çalışmalarına aralıksız devam etti. Yerinde Çözüm ekipleri İstanbulda 7/24 mobil olarak denetim çalışmalarında bulundu, vatandaş taleplerini çözüme kavuşturdu. İletişim Noktaları vatandaşların her türlü sorunuyla bire bir ilgilenerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi hizmet ve yatırımları hakkında vatandaşları bilgilendirdi. ALO 153 Çağrı Merkezi 7/24 vatandaşların talep, istek ve şikayetlerini kayıt altına alarak çözüme kavuşturdu.
Kurban Bayramında görevlerini başında olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarını da unutmayan Halkla İlişkiler Müdürlüğü bayramın son iki günü İBB birimlerine ziyaretler düzenledi.
Bayram boyunca 7/24 çalışmalarını sürdüren Halkla İlişkiler Müdürlüğünün hizmetlerinden memnuniyet duyan vatandaşlar başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysala ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık