Ispartada 7 Bin 356 Öğrenci Sinema İle Buluşacak

Ispartada “Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın” projesi kapsamında 7 bin 356 ortaokul öğrenci sinema ile buluşacak.

Ispartada 7 Bin 356 Öğrenci Sinema İle Buluşacak
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 15:50
Ispartada “Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın” projesi kapsamında 7 bin 356 ortaokul öğrenci sinema ile buluşacak.
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında, öğrencilerde ve toplumda milli ve kültürel değerler yönünden farkındalık oluşturmak, topluma ve kişiye yararlı olacak temel değerleri gündeme getirerek öğrencileri hayata hazırlamak, kültürel, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak, öğrencilerin hayal gücünü geliştirmesine imkan sağlamak, anı kültürü oluşturmak ve çevresine daha duyarlı bireyler yetiştirmek amacıyla “Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın” Etkinliği İş Birliği Protokolü imzalandı. Protokol kapsamında ülke genelinde daha önce hiç sinemaya gitmemiş ortaokullarda öğrenim gören bir milyon öğrencinin ücretsiz olarak sinemaya gitmesi hedeflendi.
Ispartada da proje kapsamında belirlenen “Bizim Köyün Şarkısı”, “Ayla”, “Doru”, “Ertuğrul 1890” ve “Son Mektup” adlı filmleri 7 bin 356 öğrenci 2 Ekim -21 Aralık 2018 tarihleri arasında ücretsiz izleyebilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık