Isparta Belediyesinin ‘Elizi Ürünleri Fuarda Görücüye Çıktı

Ispartalı kadınların yaptığı el emeği göz nuru eserlere İstanbuldaki fuarda büyük ilgi oldu.

Isparta Belediyesinin ‘Elizi Ürünleri Fuarda Görücüye Çıktı
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 16:21
Ispartalı kadınların yaptığı el emeği göz nuru eserlere İstanbuldaki fuarda büyük ilgi oldu.
Isparta Belediyesi bünyesinde bulunan Elizi Mağazasının yüzlerce çeşit ürünü İstanbulda açılan Ev Tekstili ve Dekorasyon Fuarında sergileniyor. 26 Eylülde açılan fuar 3 gün devam edecek.
Isparta Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Veli Kayacan, el emeği göz nuru yüzlerce çeşit ürünün yer aldığı Isparta Belediyesi standına büyük ilgi olduğunu söyledi.
Günümüzde el emeği ile yapılan ürünleri bulmanın artık çok zor olduğunu hatırlatan Başkan Yardımcısı Kayacan, “İstanbuldaki bu fuarda en çok ilgiyi bizim standımızın görmesinin sebebi de bu. Çünkü bizim ürünlerimiz makineden değil alın terinin olduğu Anadolu kadınının elinden çıkıyor. Elizi Mağazamız bugün önemli bir pazar oluşturmaya başladı. Bu fuarlar sayesinde Elizi önemli bir tanıtım sağladı. Bu vesileyle Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydına bir kez daha teşekkür ediyorum. Başkanımızın talimatları doğrultusunda kaybolmaya yüz tutmuş el sanatlarımız yeniden hayat buldu ve gelecek kuşaklara aktarılması sağlanmış oldu” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık