Isparta Belediyesinden Halıkentte Mahalle Buluşması

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Halıkent Mahallesinde düzenlenen ‘Mahalle Buluşmalarına katıldı.

Isparta Belediyesinden Halıkentte Mahalle Buluşması
  • 02 Ekim 2018, Salı 16:25
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Halıkent Mahallesinde düzenlenen ‘Mahalle Buluşmalarına katıldı.
Isparta Belediyesi Mahalle Buluşmaları Halıkent Mahallesi ile devam etti. Halıkent Kapalı Pazaryerinde gerçekleştirilen mahalle buluşmasına Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, eşi Dilek Günaydın ile birlikte katıldı. MHP İl Başkanı Nail Bayram, belediye meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı programda Halıkent Mahallesi eğitim, kültür, sanat, spor başta olmak üzere karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Eğirdir Bağıllı köyü ile kardeş mahalle kardeş köy ilan edildi.
Isparta Belediyesi olarak yatırımların aralıksız devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehre büyük projelerin kazandırıldığını ve bunların da birçoğunun tamamlandığını aktardı. Günaydın, “Belediyemizde bir sevgi saygı dönemi yaşandı. Ispartada bunun yaşanmasını istiyorduk bu sağlandı. Daha önce bir korku, tehdit devri yaşandı. Bizim dönemimizde arkasından gelince sevgi ve muhabbet devri yaşadık. Bu sevgi ve muhabbet devri bundan sonra da yaşanacak. Büyük yatırımlar bitirildi. Ancak yeni bir devir daha geliyor. Bu yeni devirde sevgi ve muhabbetin daha da arttırılması, yaşanması için daha büyük projeler geliyor. Bu projeler Isparta halkına, yaşayanlara hatta şehre gezmeye gelenlere dahi güzellik ve fonksiyon katacak. Ispartada yaşamanın bir zevk olduğunu göreceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık