Isparta Belediyesinden Bahçelievlerde Mahalle Buluşması

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Bahçelievler Mahallesinde gerçekleştirilen Mahalle Buluşmalarında, Ispartanın en büyük meydan ve parkının buraya inşa edileceği müjdesini vererek, MHPden yeniden aday gösterildiği belediye başkanlığı seçimlerinde yeniden göreve geldiğinde, tüm çalışmaların tamamlanacağını söyledi.

Isparta Belediyesinden Bahçelievlerde Mahalle Buluşması
  • 18 Eylül 2018, Salı 13:08
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Bahçelievler Mahallesinde gerçekleştirilen Mahalle Buluşmalarında, Ispartanın en büyük meydan ve parkının buraya inşa edileceği müjdesini vererek, MHPden yeniden aday gösterildiği belediye başkanlığı seçimlerinde yeniden göreve geldiğinde, tüm çalışmaların tamamlanacağını söyledi.
Isparta Belediyesinin Mahalle Buluşmalarının dünkü bölümü Bahçelievler Mahallesinde gerçekleştirildi. Çocuklar kurulan oyun alanlarında gönüllerince eğlenirken, yetişkinler ise Sanatçı Ümmü Erbilin birbirinden güzel eserleriyle güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Mahallede tüm daire müdürleri ve başkan yardımcılarının katılımlarıyla kurulan Hizmet Masasında vatandaşların istek ve talepleri alındı.
Bahçelievler Mahallesindeki Mahalle Buluşmasına eşi Dilek Günaydın ile birlikte katılan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, vatandaşların, ‘en büyük başkan bizim başkan sloganları ile karşılandı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Biz çalışıyoruz, çalışmaya da aşığız. Isparta Avrupa kentleri arasında iktisadi, ekonomik, turizm, sosyal, kültürel bir şehir olacak ve benliğimizi, kültürümüzü ayakta tutacak” dedi.

Aksu: “Mahallemiz, güzel bir görünüme kavuşturuldu”
Program öncesinde konuşan Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Rukiye Aksu, “Başkanım mahallemize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı şahsım ve mahalle sakinlerim adına çok teşekkür ediyorum. Mahallemizin asfaltları altyapısı ile birlikte yapıldı. ISMEK açıldı, mahallemizdeki metruk binalar yıkılarak güzel bir mahalleye dönüştürüldü” görüşlerinde bulundu.

Günaydın: “Türkiyede alt yapı sorunu bitirilen tek vilayet: Isparta”
Bahçelievler Mahallesinin büyük bir mahalle olduğuna işaret eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, başta Bahçelievler Mahallesi olmak üzere, şehirde yaptıkları yatırımlar hususunda bilgiler verdi. Bir şehrin altyapısının öneminden bahseden Günaydın, Türkiyede altyapısını bitiren tek vilayetin Isparta olduğunu kaydederek, “Bunu söyleyecek kadar hak ettiğimize inanıyorum” ifadesinde bulundu.

“Şehrin en büyük meydanı ve parkı orası olacak”
İnsanların birbirlerine sevgiyle bakması gerektiğini dile getiren Başkan Günaydın, görev sürecinde şehre güzel hizmetler yapmaya çalıştığını ve Ispartalıların vermiş olduğu oyları helal ettirme çabasında olduklarını belirterek, “Isparta kazanacak, istikbal Türkiye Cumhuriyetinin olacaktır” diye konuştu.
Bir mahalle diye bakılmaması gerektiğini, bir mahallede göze görülmeyen 100lerce hizmet verildiğini kaydeden Başkan Günaydın, Bahçelievlere yapılan yatırımlara ilişkin detaylı bilgi verdi. Günaydın, Bahçelievlerin de şehrin en büyük bir yeşil alana kavuşturulacağından bahsetti. Günaydın, IYAŞ önündeki eski adıyla Türkoloji Parkının yanında bulunan benzin istasyonunun yeşil alana dönüştürüldüğünü, yeni otogarın yapımının tamamlanmasıyla birlikte mevcut otogarın kaldırılarak yeraltı iki kat otopark ve üzerinin de yeşil alan olarak düzenleneceğini belirtti. Günaydın, “Bu şehrimizin en büyük parkı olacak alanın projeleri hazırlandı. Parkın en kısa zamanda yapılmasını arzuluyorum. Bu yeşil alanımız içerisinde en büyük çocuk oyun alanı da bulunacak” müjdesini verdi.

“Isparta, yaşanabilir şehirlerde Türkiye birincisi”
Şehirde iki yıldan bu yana şehir süsleme sanatı gerçekleştirildiğini aktaran Başkan Günaydın, Isparta için insan ruhuna faydalı, yaşama sevincini ve seviyesini yükseltecek çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmaların devam edeceğinin mesajını verdi. Günaydın, “Sizlerin namına gururla söylüyorum, Isparta yaşanabilir şehirlerde Türkiye birincisi. Sizler, bizler bu şehirde yaşıyoruz” dedi.

“Rehavete kapılmak ve yaşanabilir şehirlerde birinciyim deyip yan gelip yatmak yok”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından 2019 yerel seçimleri için tekrar aday gösterildiğini hatırlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Genel Başkanımız beni tekrar aday gösterdi. Allah nasip eder kazanırsak önümüzdeki dönemde bir 5 yılımız ve şu anda da seçime kadar 6 ayımız var. Kazanırsak, er geç demeden tüm projelerimizi Allahın izniyle bitirmiş olur, Ispartamızı Avrupa şehirleri arasına taşıma imkanına ulaşmış oluruz” dedi. Şu ana kadar şehre yapılan çalışmaların ortada olduğunu, bunun bir başka ile gidildiğinde net olarak kıyaslama imkanına ulaşılabileceğini anlatan Günaydın, “Şu anda önümüzde 6 ayımız bulunuyor. Bu süreçte de gece, gündüz demeden çalışmaya devam edeceğim. Rehavete kapılmak yok, yaşanabilir şehirlerde birinciyim deyip yan gelip yatmak yok. Biz çalışıyoruz, çalışmaya da aşığız. Sizlerin dilek ve dualarıyla 40 senede yapılacak olan yatırımları 5 yılda yapma imkanına sahip olduk. Önümüzdeki döneminde tüm projeleri hazırlanmıştır. Isparta Avrupa kentleri arasında iktisadi, ekonomik, turizm, sosyal, kültürel bir şehir olacak ve benliğimizi, kültürümüzü ayakta tutacak” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık