Isparta Belediyesiden Yapılandırma Mesaisi

Isparta Belediyesi Mali Hizmetler Gelir Bölümü Cumartesi ve Pazar günleri 09.00-15.00 saatleri arasında açık olacak.

Isparta Belediyesiden Yapılandırma Mesaisi
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 16:37
Isparta Belediyesi Mali Hizmetler Gelir Bölümü Cumartesi ve Pazar günleri 09.00-15.00 saatleri arasında açık olacak.
Isparta Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Bölümü, 7143 Borçlar Kanunundaki düzenlemeler kapsamında kamu alacaklarının yeniden yapılandırılması konusunda Cumartesi ve Pazar günleri 09.00-15.00 saatleri arasında açık tutulacak. Vatandaşlar kira, işgaliye, ecrimisil, ilan, reklam, su, çevre temizlik vergisi ve emlak gibi borçlarını hafta sonunda da ödeyebilecek.

28-29 Temmuz tarihlerinde hizmet verilecek
İlgili kanuna göre borç yapılandırma süresinin 31 Temmuz 2018 Salı günü sona ereceği uyarısında bulunan Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Bölümü Sorumlusu Hasan Parlakyıldız, 28-29 Temmuz Cumartesi ve Pazar günleri de belediyenin Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Bölümünün vatandaşlara hizmet vereceğini aktardı. Parlakyıldız, “Vatandaşlarımızın kira, işgaliye, ecrimisil, ilan, reklam, su, çevre temizlik ve emlak gibi borçlarını 6, 9,12 ve 18 aylık eşit taksilerle yapılandırma hakları bulunmaktadır. Eşit taksitlerle bölünmesi durumunda ödemeler her iki ayda bir yapılacaktır. Peşin ödemelerde hemşerilerimizin daha fazla avantajı olacaktır” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık