Isparta Belediyesi 10 Park Yapımına Birden Başladı

Isparta Belediyesi aynı anda 10 parkın yapımına başladı.

Isparta Belediyesi 10 Park Yapımına Birden Başladı
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 12:59
Isparta Belediyesi aynı anda 10 parkın yapımına başladı.
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından devam ettirilen çalışmaları inceledi. incelemenin ardından Günaydın, “Şehrimizde şu anda 10 adet park yapıyoruz. Bu parklarımızı yapmadan önce bu yeşil alanlarımızı yıllar önce ağaçlandırmıştık. Bütün parklarımızı yapıyoruz. Şehrimizin giriş bölümlerinde parklar oluşturmuştuk. Ispartada bir sistemimiz var, o da şehrimizi bürüt olarak planlamak. Şimdi mahallelerimizin en uç noktalarına parklarımızı yapmaya başladık. Çocuklarımızın oynayabileceği, vatandaşlarımızın gelip oturabileceği park alanları oluşturuyoruz. Ispartanın en ücra köşesine kadar yeşillendirdiysek, ağaç diktiysek şimdi de yine parklarımızı yapıyoruz. Tüm parklarımızın projeleri hazırlandı ve aynı anda yapımına başlandı dedi.
Bir park zincirini tamamladıklarını ifade eden Başkan Günaydın, Sonbaharda tüm parklarımız faaliyete geçmiş olacak. Maliyeti aşağıya çekiyor, verimi yükselterek zincirleme çalışıyoruz. Ekonomiye de katkıda bulunuyoruz, az parayla çok iş yapıyoruz. Ispartamıza gelen insanlar, ‘Isparta farklı, güzel diyerek teşekkür ediyor. Yurt dışında kalan ve tatil için gelen hemşehrilerimiz her yıl geldiklerinde ‘şehrimizde güzel şeyler oluyor diyorlar. Bunlar da bana memnuniyet veriyor. Teşekkürler bize zevk ve enerji katıyor. Vatandaşlarımızın nezaketi hizmet aşkımızı hızlandırıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık