İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım Veda Etti

İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım, daire amirleri ve muhtarlar ile veda toplantısında bir araya geldi.

İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım Veda Etti
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 13:30
İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım, daire amirleri ve muhtarlar ile veda toplantısında bir araya geldi.
İslahiye ilçesinde 3 yıldır görev yapan ve Cumhurbaşkanlığı kararıyla Kırşehir Vali Yardımcılığı görevine atanana Kaymakam Ramazan Yıldırım, yazlık Öğretmenevinde veda toplantı yaptı.
Toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Melih Aladağ, Belediye Başkanı Kemal Vural, eski AK Parti Milletvekili Mahmut Durdu, resmi kurumların daire amirleri, kapatılan çadır kentte görev yapan Suriyeli öğretmenler ve bazı siyasi parti temsilcileri ile muhtarlar katıldı. Toplantıda konuşan Kaymakam Yıldırım, geçen 3 yılı değerlendirdi. Çok hareketli yılların geçtiğini belirten Yıldırım, Çadır kentte yaşayan 33 bin Suriyeli muhacir, Amanoslardaki terör tehdidi, Afrindeki Zeytin Dalı Operasyonu, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve 4-5 seçimi eklediğimizde çok hareketli yıllardı. Birlik beraberlik içinde bunları birlikte aştık” dedi.
İlçedeki yatırımlara da değinen Kaymakam Yıldırım, bundan sonra kaliteyi artırmaya yönelik çalışmaların devam etmesi talebinde bulunarak, herkesten helallik istedi.
Veda toplantısına katılan Suriyeli öğretmenlerden Derviş Derviş, Kaymakam Yıldırımın Suriyeli muhacirlerin daima yanında olduğunu ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sıcaklığını hissettirdiğini ifade ederek teşekkür etti, yeni görev yerinde başarı diledi.
Toplantı sonunda Yıldırıma hizmetlerinden dolayı İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural ile Muhtarlar Dernek Başkanı Ekrem Durmaz tarafından plaket, Öğretmenevi Müdürü Ahmet Kurt tarafından da çiçek verildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık