İskenderun Belediyesinden Ücretsiz İnternet

İskenderun Belediyesi vatandaşların yoğun olarak kullandığı sahil bandında vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunuyor.

İskenderun Belediyesinden Ücretsiz İnternet
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 15:21
İskenderun Belediyesi vatandaşların yoğun olarak kullandığı sahil bandında vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunuyor.
Aynı anda yüzlerce kişinin internete girebileceği Wi-Fi internet hizmeti İskenderun sahil bandında 5 ayrı noktada hizmete girdi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından sistem kurulumu tamamlanan metro hızlı internetin ücretsiz olarak halkın kullanımına açıldığını belirtti.
Hedeflerinin ‘Akıllı Kent kapsamında halkın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu amaç doğrultusunda ilk etapta 5 ayrı sosyal alanda ücretsiz Wi-Fi hizmetimiz devrede. İlçelerimizi de kapsayacak uygulamada farklı noktalarda ücretsiz Wi-Fi hizmetini hayata geçirmeye devam edeceğiz. İskenderunumuzun birçok yerinde daha montaj çalışmalarımız devam edecek” dedi.
İskenderunda ilk kez gerçekleştirilen ücretsiz sistemine nasıl girileceğini anlatan Başkan Seyfi Dingil, “İskenderun sahil bandında cep telefonlarından, tabletlerden kesintisiz ve ücretsiz Wi-Fi sistemi sayesinde güvenli internet hizmetine TC no ve doğum tarihini girerek ulaşılabiliyor. İskenderun 1, 3 ve 5 nolu sosyal tesisleri, Down Cafe, Anıt Alanı, iskele ile bu alanların tüm civarında bulunan ücretsiz Metro Hızlı Wi-Fi hizmetini vatandaşlarımız, günün her anı rahatlıkla kullanabilecek. Ücretsiz Wi-Fi uygulamasının İskenderunlu hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık