İşadamı Akcan Kurban Bayramı Mesajı

Adıyamanın Gölbaşı ilçesinde müteahhitlik yapan işadamı Adnan Akcan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İşadamı Akcan Kurban Bayramı Mesajı
  • 18 Ağustos 2018, Cumartesi 11:22
Adıyamanın Gölbaşı ilçesinde müteahhitlik yapan işadamı Adnan Akcan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
İşadamı Adnan Akcan, bu yıl da Kurban Bayramını idrak edeceğimiz şu günlerde İslam coğrafyasında umutların yeşermesi ve kaosun bitmesinin en büyük temennisi olduğunu söyledi.
Adnan Akçan mesajında, “Toplum olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde unutmamalıyız ki, bayramlar sevinçleri paylaşma ve dayanışma günleridir. Akrabalık ve aile bağlarımızın canlı tutulmasına ve güçlendirilmesine özen göstermeliyiz. Hiç kuşkusuz hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşmasının sorunlarımızın çözümünde etkili olacağını unutmamalıyız. Kurban Bayramının ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm halkımızın Kurban Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve sevgi dolu günler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık