İpekyolu Belediyesinden Hummalı Çalışma

Vanın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, kırsal mahalleleri ziyaret ederek, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

İpekyolu Belediyesinden Hummalı Çalışma
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 10:09
Vanın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, kırsal mahalleleri ziyaret ederek, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Vekili Öztürk ve ilgili birim müdürleri, merkeze uzaklığı 47 kilometre olan Ağzıkara, 51 kilometre olan Yukarı ve Aşağı Güneyce ile 28 kilometre olan Aktaş mahallelerini ziyaret ederek, belediye tarafından verilen hizmetleri yerinde incelendi. Renkli kilit taşı çalışmaları, yol yapım-bakım-onarım çalışmaları, okul ve cami bahçelerinin bakım-onarımı, cami ve taziye evleri desteği-tadilatı yapılan yerlerde incelemelerde bulunan Öztürk, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek, çözümler için görüş alışverişinde bulundu.
Öztürk, hizmetin yeri, zamanı ve sınırı olmadığı bilinciyle hareket ettiklerini vurgularken, Van Büyükşehir Belediyesinin kırsal mahallelere uzanan ana caddelerdeki asfaltlama hizmeti ile İpekyolu Belediyesinin kilit taşı uygulamalarının birleşmesi sonucu ortaya çıkan güzel tablodan duyduğu memnuniyeti belirtti. Öztürk, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğluna bundan dolayı teşekkür etti.
Bayrama sayılı günler kala gerçekleşen kırsal mahallelerdeki ziyaretler esnasında çocukları da unutmayan Başkan Vekili Öztürk, onlarla sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi ve bayramlarını kutladı.
Öztürk, ayrıca taziyesi olan bir aileyi de ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık