İnegölden Kardeş Ziyareti

İnegöl Belediyesi heyeti, 20-22 Eylül tarihleri arasında Gürcistanın Rustavi şehrinin 70. kuruluş yıldönümü kutlamalarına katıldı.

İnegölden Kardeş Ziyareti
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 13:14
İnegöl Belediyesi heyeti, 20-22 Eylül tarihleri arasında Gürcistanın Rustavi şehrinin 70. kuruluş yıldönümü kutlamalarına katıldı.
Farklı ülkelerden 7 kardeş şehrin de hazır olduğu şenliklerde ziyaretlerin ilk adresi Rustavi Belediyesi oldu. Misafirlerini samimi bir şekilde karşılayan Rustavi Belediye Başkanı Irakli Tabagua, farklı ülkelerden gelen kardeş belediye delegasyonlarını ağırladı.
İnegölü Belediye Meclis Üyesi Nedim Bayram tanıttı. Nedim Bayram, İnegöl Belediye Başkanı Alper Tabanın selamlarını iletirken, Tabanın da en yakın zamanda Rustavide bulunmak istediğini belirtti.
Rustavinin şehir meydanındaki taklarda asılı olan kardeş şehir bayraklarının ziyaret edilmesinden sonra, delegasyon üyeleri Arkeoloji Müzesini gezme fırsatı da buldu. Rustavili çocukların her ülkenin folklor oyunlarını sergileyerek misafirleri karşıladı. İnegöl delegasyonu Kültür ve Spor Bakanı yardımcısı Mikhail Giorgadzeyi de ziyaret etme fırsatı buldu. İki ülke arasındaki ilişkilerin konuşulduğu ziyarette, bakan yardımcısına çeşitli hediyeler takdim edilirken, İnegöl ve Gürcistan arasındaki tarihi bağların daha da sağlamlaştırılması adına bir dizi önemli adımların atılması gerektiğine vurgu yapıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık