İncirliovada Ulusal Resim Çalıştayı Başladı

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 1. Ulusal Resim Çalıştayı, Park İncirliova Sosyal Tesislerinde başladı.

İncirliovada Ulusal Resim Çalıştayı Başladı
  • 14 Ağustos 2018, Salı 13:05
İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 1. Ulusal Resim Çalıştayı, Park İncirliova Sosyal Tesislerinde başladı.
Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek etkinlikte; kentin kültürel gelişimin önemli parçasını teşkil eden sanatsal üretim süreçlerine ortam ve destek sağlayarak, farklı sanat anlayışlarına sahip ressamların bir araya gelerek kent odaklı çalışmalarının desteklenmesi amaçlanıyor.
Küratörlüğünü Ressam ve eğitimci Burak Erimin yaptığı çalıştaya, Türkiyenin altı farklı kentinden alanında saygın on iki ressam katılıyor. Gerçekleştirilen kokteyl ile başlanılan resim çalışmaları çalıştay sonunda tamamlanarak kent halkının hizmetine sunulmak üzere İncirliova Belediyesine teslim edilecek.

Resim Çalıştayı öncesi kısa bir konuşma yapan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; “Öncelikle alanında birbirinden kıymetli ressamları İncirliovamızda ağırlamaktan dolayı onur duymaktayız. İncirliova Belediyesi olarak temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel çalışmalara da büyük önem vermekteyiz. Bu kapsamda organize ettiğimiz 1. Ulusal Resim Çalıştayımız ile birlikte ilçemizde ilkleri de gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Böylesine önemli çalışmaları geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. İncirliovalı afiş tasarım sanatçısı Cemil Karababa, Ressam Umur Türker ve ressam Ülkü Ünalın onur konuğu olduğu çalıştay sürecinde tasarlanan eserler; 17 Ağustos 2018 Cuma günü saat 13.00da ilçe merkezindeki Sevgi Yoluda aynı gün saat 17.00da Park İncirliovada, Kasım Ayı içerisinde ise Efeler İlçesi Milli Aydın Bankası Kültür Merkezinde sergileyeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık