İncesu Belediyesinden Aşure İkramı

İncesu Belediyesi, mübarek aşure günü etkinliği kapsamında Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara aşure dağıttı.

İncesu Belediyesinden Aşure İkramı
  • 21 Eylül 2018, Cuma 14:11
İncesu Belediyesi, mübarek aşure günü etkinliği kapsamında Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara aşure dağıttı.
İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ve daire amirlerinin katılım sağladığı, birlik ve beraberlik duygularının ön planda olduğu etkinliğe halk da yoğun ilgi gösterdi. Muharrem Ayının, muhabbetin, sevginin ve saygının en yoğun yaşandığı aylardan olduğunu söyleyen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, “Ulaşabildiğimiz tüm vatandaşlarımıza afiyet olsun. Muharrem ayının onuncu günü olan gün aşure gün rahmet gün bereket gün helalleşme gün selamlaşma günü gün paylaşma gün birlik beraberlik günü gün islamı yaşama sevgiyi paylaşma günü.
Hz Hüseyin (RA) ve Ehlibeyte Allahtan rahmet diliyorum mekânları cennet olsun. Aşure Günü müzün Mübarek,Tüm İslam Âlemi için hayırlara ve bereketli günlere vesile olmasını cenabı Allahtan niyaz ediyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık