İmam Hatip Öğrencilerine İlk Dersi Rektör Gönüllü Verdi

Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerine 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının ilk dersi Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü tarafından verildi.

İmam Hatip Öğrencilerine İlk Dersi Rektör Gönüllü Verdi
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 14:34
Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerine 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının ilk dersi Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü tarafından verildi.
Okul yönetimi tarafından organize edilen etkinliğe İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Korkut, Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Gaffari İzci, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
Rektör Gönüllü, okulun konferans salonunda gerçekleştirilen derste öğrencilere İslam ahlakı, istikamet belirleme, ders çalışma yöntemi, arkadaş seçimi ve gelişime açık olmak ile ilgili önemli bilgiler verdi.
2018-2019 eğitim-öğretim yılının tüm öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olması temennisiyle sözlerine başlayan Rektör Gönüllü, öğrencilere istikamet belirlemenin öneminden bahsetti.
İstikamet belirlemede Peygamberimiz Hz. Muhammedin örnek alınması gerektiğinin altını çizen Rektör Gönüllü, insanın ancak doğruluk, çalışma ve hakkaniyet ile dünya ve ahiret hayatında mutluluğa ulaştırabileceği söyledi.
Rektör Gönüllü, Din ıstılahında istikamet, hakka tabi olmak, adaleti yerine getirmek, doğru yola girmek, itaat olan şeyleri yapıp isyan olan şeylerden sakınmak, verdiği sözü tutmak ve haktan meyletmemek demektir. İstikametimiz olmazsa yoldan çıkarız. Hayata istikamet veren Allahın birliği inancıdır. Eğitim öğretimimizi de inançla, sevgi ile yaparsak, el ele verip çalışırsak ancak başarılı oluruz” dedi.
Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Gaffari İzci yaptığı konuşmada Türkiyede makale sayısında ISO 9001 Kalite Belgesini almaya hak kazanan üniversiteler arasında ise 4. olma başarısı gösteren bir üniversiteye sahip olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
İzci, Ben, geldiği günden bu yana daima başarılarıyla, çalışmalarıyla gündeme gelen, yapmış olduğu değişim ve gelişim programıyla üniversitemizi ileriye doğru götüren Rektörümüz Prof. Dr. Talha Gönüllüyü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık