İlkem, Hızlandırılmış Kpss Kursu Açtı

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren İLKEM Eğitim Kurumlarından Yaşardoğu İlkem Kursunda bir hizmet daha öğrencilerle buluştu.

İlkem, Hızlandırılmış Kpss Kursu Açtı
  • 27 Temmuz 2018, Cuma 12:31
İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren İLKEM Eğitim Kurumlarından Yaşardoğu İlkem Kursunda bir hizmet daha öğrencilerle buluştu.
Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) lise ve önlisans öğrencileri için Yaşardoğu İlkem Kursunda hızlandırılmış KPSS kursu açıldı. Memur adayları için Yaşardoğu Mahallesinde açılan bu kurs ile lise ve önlisans öğrencileri sınava hazırlanacaklar. İlkadım Belediyesinin eğitim alanındaki hizmetlerinden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirmek için Başkan Toku makamında ziyaret eden İlkadım Eğitim Kurumları Koordinatörü İdris Yüce ve öğrencileri, Başkan Toka yapmış oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür etti.
2018 yılı lise ve önlisans KPSSye girecek memur adaylarını açılan kursa beklediklerini ifade eden Başkan Tok, İlkadım Belediyesi olarak belediyecilikte her alanda ilklere imza attık. Belediyemiz Türkiyede sosyal belediyecilikte olduğu gibi eğitim alanında da bir ilke imza atarak eğitimin her kademesinde hizmet verecek şekilde kurslar açtı. Bu alandaki eğitimde ihtiyacı giderme noktasında önemli bir çalışma daha icra etti. İşte bunlardan biri de merkezden uzak mahallelerimize hizmet vermek için bu yıl ilk kez Yaşardoğu Mahallemiz dahil 16 mahalleye hizmet veren Yaşardoğu İlkem Üniversite Hazırlık Kursu (YKS) ve KPSS hazırlık kursu açtık. Bu bağlamda açmış olduğumuz kurslardan ötürü bizleri ziyarete teşekkür ziyaretinde bulunan İLKEM Eğitim Kurumlarındaki tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.
Ziyaret sonrası öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Tok, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık