İlkadımdan Suriyeye Yardım Eli

İlkadım Belediyesi ve Beşir Derneği işbirliğinde Suriyeli ihtiyaç sahiplerine içi insani yardım malzemesi dolu tır gönderildi.

İlkadımdan Suriyeye Yardım Eli
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 15:54
İlkadım Belediyesi ve Beşir Derneği işbirliğinde Suriyeli ihtiyaç sahiplerine içi insani yardım malzemesi dolu tır gönderildi.
Şimdiye kadar birçok şehirlere ve ihtiyaç sahibi kişilere yardımda bulunan İlkadım Belediyesi, Beşir Derneğinin de katkılarıyla insani yardım malzemesinden oluşan tırı dualarla Suriyeye uğurladı. İlkadım Belediyesi önünden düzenlenen uğurlama törenine İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Semerkand Vakfı Başkanı Zekai Murzioğlu, Beşir Derneği Karadeniz Sorumlusu Cemil Aysel ve vatandaşlar katıldı. Cemil Aysel yaptığı konuşmada, “Suriye deki kardeşlerimize insani yardım malzemelerini göndermek çaba harcayan başta İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Tok: “Mazlum kardeşlerimizin bizlere ihtiyacı var”
Belediye olarak farklı coğrafyalarda ihtiyaç sahiplerine yardımları sürdürdüklerini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Muharrem ayının içinde olduğumuz güzel bir günde böyle güzel bir hayır için vatandaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Beşir Derneğinin desteğiyle insani yardım malzemesi taşıyan yardım tırını Suriye deki mazlum kardeşlerimize dualarla uğurlamanın onuru ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti olarak en çok insani yardım yapan ülkeyiz. Türkiye Cumhuriyetinin Başkanı Recep Tayyip Erdoğanın Rusyadaki zirvede mazlum toprakları için vermiş olduğu mücadeleyi tüm dünya ile birlikte izledik. Bizler de bu doğrultuda mazlum kardeşlerimize yardım eli ulaştıra bilmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Biliyoruz ki o topraklarda yaşayan kardeşlerimizin bizlere ihtiyacı var. Emeği geçenlere ve yardım elini uzatan tüm halkımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Uğurlama törenin ardından yardım tırı okunan dualar ile Suriyeye uğurlandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık