İlk Kez Gökyüzüyle Buluştular

Nilüfer Belediyesi Fadıllı Havacılık Tesislerinde Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimine katılan gökyüzü tutkunları, ilk uçuşlarını gerçekleştirdi.

İlk Kez Gökyüzüyle Buluştular
  • 18 Temmuz 2018, Çarşamba 11:36
Nilüfer Belediyesi Fadıllı Havacılık Tesislerinde Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimine katılan gökyüzü tutkunları, ilk uçuşlarını gerçekleştirdi.
Alternatif spor branşlarının gelişmesi için çalışmalar yürüten Nilüfer Belediyesi, Nilüferi hava sporlarının merkezi haline getiriyor. Havacılık sporuyla ilgili eğitimler düzenleyen Nilüfer Belediyesinin, Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimleri de hava sporu tutkunları tarafından ilgi görüyor. Paraşütü Başlangıç Eğitiminin ikinci dönemine katılan kursiyerler, önce teorik bilgi aldılar ardından da uygulamaya geçti. İlk uçuşlarını gerçekleştiren katılımcılar, büyük heyecan yaşadı. Nilüfer Belediyesi Fadıllı Havacılık Tesislerinde eğitmen gözetiminde gökyüzüyle buluşanlar keyifli anlar yaşadı.
Yamaç paraşütü eğitimine katılan kursiyerler, ilk deneyimlerinde Uluabat Gölü ve Gölyazı manzarasının da tadını çıkardı. Nilüfer Belediyesinin Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimlerinin üçüncü dönemi, 21 Temmuzda, son dönem olan dördüncü dönemi de 18 Ağustosta başlayacak. Eğitimlere katılmak isteyenler 0551 147 33 22 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilir.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık