İlçe Müftülüğünden Başkan Palancıoğluna Ziyaret

İlçe Müftüsü Esat Yapıcı ve beraberindekiler, Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğluna Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle ziyarette bulundu.

İlçe Müftülüğünden Başkan Palancıoğluna Ziyaret
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 14:46
İlçe Müftüsü Esat Yapıcı ve beraberindekiler, Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğluna Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle ziyarette bulundu.
Makamda gerçekleşen ziyarette İlçe Müftüsü Esat Yapıcı, Başkan Palancıoğluna yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ederek, “Arkadaşlarımızla birlikte din hizmetine verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür etmek istedik. Talasta 169 kadrolu din görevlisi ve 37 fahri öğretici ile hizmet etmeye çalışıyoruz. 4-6 yaş Kuran kurslarımızdan 90 yaşlarındaki büyüklerimize ulaşana kadar her kesime hizmet verdiğimiz için, bizlerin sorumluluğu çok büyük. Bunun bilinciyle elimizden geldiğince görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Din hizmetinde ne zaman destek istesek belediye olarak hemen yardıma koşuyorsunuz.” dedi.
Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Biz hizmetlere bu iş diyanetin işi, diğer iş başkasının işi olarak bakmıyoruz. Camiler olsun, Kuran kursları olsun, sanki kendi işimiz gibi çalışıyoruz. Kurumlar arasında uyum içindeyiz. Amacımız vatandaşımızın daha iyi hizmet alması. Camiler, okullar, sağlık ocakları bizim görevimiz dışında. Ama hayırseverler, belediyeler ve diğer kurumlar el ele vererek daha kaliteli hizmetler ortaya çıkıyor.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Esat Yapıcı, Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğluna Diyanet İşleri Başkanlığının Yayınlarından ‘Hadislerle İslam kitabı takdim etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık