İl İstihdam Kurulu Toplantısı Yapıldı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında 2018 yılı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurul toplantısı yapıldı.

İl İstihdam Kurulu Toplantısı Yapıldı
  • 23 Ekim 2018, Salı 17:32
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında 2018 yılı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurul toplantısı yapıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaşın başkanlığında, Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Çiftçi, Çalışma ve İş Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata ile kurul üyeleri katıldı.
Kurul üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda önceki toplantıda alınan kararların değerlendirilmesi ile başladı ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Baratanın 2018 yılı ilk 9 aylık faaliyetleri hakkında Kurula bilgi vermesi ile devam etti.
Toplantının devamında Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün 2019 yılında açacağı uygulamalı girişimcilik eğitimi kişi sayısının 150 olarak karara bağlanması ve diğer gündem maddelerinin ele alınması ile toplantı son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık