İbbden Dünya Alzheimer Gününe Özel Farkındalık Organizasyonu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Alzheimera dikkat çekmek için Dünya Alzheimer Günü nedeniyle Türkiye Alzheimer Derneği ile birlikte etkinlik düzenledi.

İbbden Dünya Alzheimer Gününe Özel Farkındalık Organizasyonu
  • 24 Eylül 2018, Pazartesi 17:09
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Alzheimera dikkat çekmek için Dünya Alzheimer Günü nedeniyle Türkiye Alzheimer Derneği ile birlikte etkinlik düzenledi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türkiyede 600 bin ailenin mücadele ettiği Alzheimer hastalığına karşı farkındalık oluşturmak için çalışmalar gerçekleştiriyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal bu yıl Alzheimer hastalığı hakkında bilinçlendirme çalışmaları yapılması için talimat verdi. Başkan Mevlüt Uysalın talimatları doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Alzheimera dikkat çekmek için Yıldız Parkı Cam Serada etkinlik düzenledi. Dünya Alzheimer Gününde gerçekleşen etkinliğe Türkiye Alzheimer Derneği üyeleri, hastaları ve hasta yakınları katıldı. Programda Alzheimer hastalarına ve hasta yakınlarına yaşamlarını kolaylaştıracak bilgiler verildi. Dünyada her yıl 50 milyon kişinin yakalandığı Alzheimera yakalan hastalara destek olmak için gerçekleştirilen etkinlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri konukların sorunları ile tek tek ilgilendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının performans gerçekleştirdiği gecede erken tanının önemi, çok yönlü çalışmaların geldiği aşamalar üzerinde duruldu.
Dünya Alzheimer Gününe özel hediyelerini alan konuklar böyle bir günde hatırlanmalarından dolayı çok mutlu olduklarını, başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal olmak üzere bütün İBB ailesine teşekkür ettiklerini belirttiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık