“Hoş Geldin Meleğim” Ziyaretleri

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve eşi Meral Ertürk, ilçede yeni doğan bebeklere “Hoş Geldin Meleğim” ziyaretleri gerçekleştirdi.

“Hoş Geldin Meleğim” Ziyaretleri
  • 23 Ağustos 2018, Perşembe 10:56
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve eşi Meral Ertürk, ilçede yeni doğan bebeklere “Hoş Geldin Meleğim” ziyaretleri gerçekleştirdi.
Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla fark oluşturan Kahramankazan Belediyesi örnek olmayı sürdürüyor. Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve eşi Meral Ertürk, ilçede yeni doğan bebeklere ve ailelere “Hoş Geldin Meleğim” ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında Başkan Ertürk ve eşi Meral Ertürke belediye sosyal yardım işleri müdürlüğü ekipleri de eşlik etti. Ziyaretler kapsamında ailelere göz aydınlığı dileğinde bulunulurken, bebek seti de hediye edildi. Hediye edilen bebek setinin içerisinde, yeni doğan bir bebeğin ihtiyacı olan tüm malzemeler yer alıyor. Ayrıca, bebek setinin yanı sıra Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim de aileye hediye edildi.

53 bin nüfuslu bir aileyiz
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, nüfusu 53 bine yaklaşan Kahramankazanda yaşayan tüm vatandaşlarla büyük bir aile olduklarını söyledi. Ertürk, “Ailemize yeni katılan bebeklerimize aramıza hoş geldin ziyaretinde bulunuyoruz. Onların dünyaya gözlerini ilk açışlarında yanlarında oluyoruz. Bu bize büyük bir mutluluk veriyor diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık