‘Hoş Geldin Bebek Ziyaretleri Devam Ediyor

Safranbolu Belediyesi tarafından başlatılan ‘Hoş geldin Bebek projesi ile yeni doğan bebek ziyaretleri sürüyor.

‘Hoş Geldin Bebek Ziyaretleri Devam Ediyor
  • 14 Ağustos 2018, Salı 20:22
Safranbolu Belediyesi tarafından başlatılan ‘Hoş geldin Bebek projesi ile yeni doğan bebek ziyaretleri sürüyor.
Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Dr. Fatih Ürkmezerin talimatı ile başlayan ve uzun süredir devam eden ‘Hoş Geldin Bebek projesi ile yeni doğan bebeklerin ailelerini evlerinde ziyaret edilmeye devam ediyor. Bu kapsamda 13 Ağustos Pazartesi günü Arslan ve Dırık aileleri ziyaret edildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Dr. Fatih Ürkmezerin talimatları ile başlattığımız Hoş Geldin Bebek adı altındaki ziyaretlerimiz sürüyor. Burada amacımız ailelerin sevinçlerine ortak olmak, mutlu günlerinde de yanlarında olduğumuzu hatırlatmak. Bizler Devletimizin bizlere verdiği imkânlar doğrultusunda her daim halkımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnanıyoruz ki; evlatlarımız ülkemize birbirinden daha değerli bireyler olarak yetişecekler ve hem ailelerine hem de vatanımıza hayırlı birer evlat olacaklardır. Bu bağlamda Arslan ve Dırık ailelerinin mutluluklarını paylaşıyor, Ömer Bilal ve Osmana hayırlı, sağlıklı ve başarılı bir ömür diliyoruz” denildi.
Proje kapsamında fırsat buldukça Ürkmezer ve Eşi Miray Ürkmezerin eşlik ettiği ziyaretlerde Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından hazırlanan hediye paketi aileye veriliyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık