Hkü Rektör Vekili Edibe Sözenin 29 Ekim Mesajı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Edibe Sözen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hkü Rektör Vekili Edibe Sözenin 29 Ekim Mesajı
  • 26 Ekim 2018, Cuma 14:04
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Edibe Sözen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Rektör Prof. Dr. Edibe Sözen, Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıl dönümünde birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, Türk milletinin tarihi nice zaferlerle doludur. Bu zaferlere ulaşmak için aziz milletimiz her türlü fedakarlığı göstermiş, bizlere bu şanlı mirası emanet etmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)nin 29 Ekim 1923te Cumhuriyet yönetimini ilan etmesiyle egemenlik kayıtsız şartsız milletin olmuştur. Cumhuriyet, millet iradesidir, din, dil, ırk, mezhep ayırt etmeden milletçe birlik ve beraberlik içinde olmanın ruhudur. Cumhuriyete emanet edildiği gibi sahip çıkmak demek aynı zamanda tarih bilincimizi ve ortak değerlerimizi gelecek nesillere aktarmak demektir. Başta HKÜlü öğrencilerim olmak üzere, bütün gençlerimizin Cumhuriyet Bayramını kutlarım” ifadelerine yer verdi.
Sözen mesajında, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu vatan için büyük fedakarlıklar yaparak bizlere bu ülkenin emanetini bırakan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyorum. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun” ifadelerini de kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık